Max Verstappen: ‘Hard aan het werk voor mijn droom’

Max Verstappen heeft een fantastisch seizoen achter de rug en is zich elk jaar weer aan het overtreffen. Er zijn al twee van de drie dromen uitgekomen voor de Nederlander, maar de grootste droom moet nog komen: wereldkampioen worden.

Verstappen heeft zijn eerste doelen al bereikt. “Mijn doel was om inde Formule 1 terecht te komen, dat is gelukt. Daarna droom je natuurlijk van een overwinning. Nu is de wereldtitel mijn uiteindelijke doel. Die droom is nog niet uitgekomen, maar daar zijn we hard voor aan het werk.”

De Red Bull-coureur staat er niet echt bij stil bij wat hij allemaal al heeft behaald. “Ik houd er niet zo van om ergens stil bij te staan en erover na te denken. Na zo’n wedstrijd geniet je. Het is natuurlijk niet altijd genieten, je bent ook serieus en druk bezig. Dan sta je er niet bij stil dat je in een Formule 1-auto rijdt.”

Verstappen doet mee voor de overwinningen en wilt alleen maar vooruitgang boeken. “Als we nu met Red Bull achteraan rijden, dan houdt het wel op ja.” Aldus Max Verstappen.

Net binnen