Sebastian Vettel: ‘Ik had het hier en daar beter moeten doen’

Het was een chaotisch en lastig jaar voor Sebastian Vettel. De Ferrari-coureur eindigt als vijfde in het klassement, dat is zijn laagste positie sinds 2015. Vettel geeft toe dat dit seizoen anders verliep dan gehoopt.

“Ik doe al lang mee in de sport en ik ben eerlijk genoeg om het toe te geven. Ik had het hier en daar beter moeten doen. Ik weet dat ik meer kan.” Aldus Sebastian Vettel. Zijn teamgenoot Charles Leclerc, die dit jaar debuteerde bij Ferrari, presteerde nog beter dan de Duitser.

Sebastian Vettel is eerlijk en geeft zijn fouten toe. Hij stelt dat hij eerst naar zichzelf moet kijken. “Als allereerst moet ik de punten bij mezelf aanpakken. Zo kan ik dingen gaan verbeteren, waarvan ik weet dat ik het beter kan. Dat is het eerste waar ik naar kijk en volgend jaar beter ga proberen te doen.”

“Ik hoef niet anders te gaan rijden. Ik weet hoe het moet en we werken allemaal samen om de auto te verbeteren. Ik doe ook niet wat ik tien jaar geleden deed, want ik ben gegroeid.” Reageert Vettel als hem gevraagd wordt of hij zijn rijstijl aan zou moeten passen.

Net binnen