Colofon

In 2015 is GP33 begonnen met schrijven over het laatste Formule 1 nieuws en in het bijzonder over Max Verstappen. Op het moment dat de Nederlander de overstap maakte naar Red Bull Racing en direct zijn eerste race won, zagen we de vraag naar F1-nieuws direct groeien.

Inmiddels hebben we tijdens een F1-seizoen meer dan 1.7 miljoen unieke lezers per maand op onze website. En staan daarmee in de top-5 grootste Formule 1-sites van Nederland.

Op social media staan we bovenaan op het podium. Daar hebben wij de grootste Max Verstappen-community van Nederland, met meer dan 350.000 volgers.

Hoofdredacteur

Raoul Willems - [email protected]

“Ik ben verliefd geworden op de Formule 1 in 2005, na een bezoek aan Circuit Zandvoort. De Formule 1 werd, samen met voetbal, mijn favoriete sport en de komst van Max Verstappen heeft dat gevoel alleen maar versterkt. Sinds de oprichting van GP33 ben ik onderdeel van het team en als hoofdredacteur zorg ik ervoor dat de lezer iedere dag kan genieten van het laatste Max Verstappen- en Formule 1-nieuws!”

Redactie

Ivan van den Berg

“Mijn passie voor de Formule 1 begon toen Max Verstappen zijn eerste Formule 1-overwinning behaalde in Spanje. Ik was op dat moment op voetbalkamp, maar ik maakte me daar zo snel mogelijk uit de voeten om de race terug te kijken. De Formule 1 heeft echter altijd al een speciale plek in mijn hart gehad. Ten tijde van Sebastian Vettel-dominantie zette ik namelijk regelmatig de televisie aan om de Formule 1 te volgen en ook oude races van legendes als Ayrton Senna en Michael Schumacher vormen dikwijls mijn avondplanning.”

Coen de Groot

“Sinds jongs af aan heb ik al een obsessie met auto’s en racing. Op mijn vijfde kreeg ik van mijn vader een stuurtje om daarmee op zijn PC de klassieke Need For Speeds en Formule 1-games te spelen. Hoewel mijn passie voor de motorsport zich nooit vertaald heeft naar de baan, is het wel in mijn pen terecht gekomen. Mijn interesse in de koningsklasse is er altijd geweest, maar sinds de GP van Barcelona in 2016 volg ik de F1 dagelijks. Inmiddels heb ik de complete Formule 1-geschiedenis tot mij genomen en zijn de prestaties van coureurs als Juan-Manuel Fangio, Sir Jackie Stewart en Alain Prost mij compleet bekend.”

  • Max Middel
  • Siem de Jong

Contact

Wil jij contact opnemen met de redactie van GP33? stuur dan een mail naar: [email protected].