F1 Nieuws

GP33 voorziet je iedere dag van het laatste F1 nieuws, zodat jij op de hoogte blijft van de koningsklasse van de autosport. De Formule 1 is de grootste raceklasse ter wereld en met Max Verstappen heeft Nederland een ware superster rondrijden in de F1. Het is dan ook niet gek dat de Nederlander de sport groot heeft gemaakt in ons kikkerlandje.

Jarenlang was de Formule 1 niet bijster populair in Nederland, maar met de komst van Max Verstappen naar de F1 in 2015 veranderde dat compleet. De inmiddels drievoudig wereldkampioen heeft ervoor gezorgd dat er ieder raceweekend miljoenen mensen naar de races kijken en het allerlaatste nieuws bij willen houden. Met het laatste F1 nieuws probeert GP33 je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in onze geliefde Formule 1.

Max Verstappen

F1-coureur Max Verstappen heeft de koningsklasse van de autosport weer groot gemaakt in Nederland, maar ook daarbuiten. De kijkcijfers zijn in onder andere Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten nog nooit zo hoog geweest als de afgelopen jaren. Vooral de titelstrijd met Lewis Hamilton in 2021 heeft daaraan meegeholpen.

De strijd om de wereldtitel dat jaar was er een om door een ringetje te halen. Vanaf de eerste race in Bahrein tot en met de laatste Grand Prix in Abu Dhabi gingen Hamilton en Verstappen nek aan nek en werd het kampioenschap pas in de allerlaatste ronde beslist, in het voordeel van Max Verstappen. En hier bleef het niet bij voor de Nederlander.

Derde wereldtitel

In 2023 wist hij zijn derde wereldtitel te winnen, waarmee hij nu onderdeel uitmaakt van de beste Formule 1-coureurs aller tijden. Verstappen krijgt steeds meer en meer fans, die allemaal het allerlaatste nieuws mee willen krijgen. Het is dan ook van groots belang dat GP33 iedere dag 'aan' staat, zodat alle fans op hun wenken bedient kunnen worden!

Red Bull Racing

Ook Red Bull Racing is sinds de komst van Max Verstappen onwijs populair geworden. Het team staat ingeschreven in Oostenrijk, maar kan eigenlijk gezien worden als een Britse renstal, heeft met Sebastian Vettel grote successen behaald, maar met Max Verstappen werd het team pas echt groot. Op social media heeft Red Bull Racing miljoenen volgers en ieder raceweekend zijn er duizenden bezoekers te vinden met Red Bull-kleding aan, zeker sinds Sergio Pérez de teamgenoot is geworden van Max Verstappen bij het Formule 1-team.