Over ons

Sinds Max Verstappen zijn debuut heeft gemaakt in de Formule 1 hebben wij besloten om zoveel en zo snel mogelijk al het nieuws rondom Max Verstappen te brengen. Onze focus staat daarom altijd op Max Verstappen, mede hierdoor is de naam GP33 ontstaan. 

Alles draait hier om Max Verstappen. We zien het als onze eigen Grand Prix - voor en door de fans. De naam GP33 is een eerbetoon aan Max Verstappen. GP staat voor Grand Prix en 33 is het originele startnummer van Max en is daarom heilig onder de échte Verstappen-fans.

Waar wij voor staan

GP33 staat voor een open en betrouwbare berichtgeving over de Formule 1. De berichten worden met zorg geschreven en er wordt altijd onderzoek gedaan voor wij een bericht online zetten, zodat ‘fake news’ en onwaarheden zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden op ons platform.

Daarnaast nodigt GP33 de lezer ook uit om te reageren en te discussiëren op onze site. Deze reacties modereren wij, zodat de community altijd op een fijne en open manier met elkaar kan communiceren, zonder enige vorm van discriminatie, racisme of andere vormen van uitsluiting.

Colofon

Bekijk hier onze colofon.