Tip de redactie

Heb je een leuk idee of heb je kennis van een nieuwtje waar nog niemand anders vanaf weet? Dan kun je uiteraard onze redactie tippen. GP33 staat 24/7 klaar om de lezers zo goed en zo snel mogelijk te voorzien van het laatste Formule 1-nieuws en als jij daarmee een steentje kan bijdragen, staan wij daar zeker voor open.

Heb jij een nieuwtje te horen gekregen dat gemeld moet worden of heb jij zelf een verhaal geschreven wat je de moeite waard vindt om online te plaatsen? Stuur dat dan door naar het onderstaande mailadres en wellicht is jouw verhaal binnenkort te bewonderen op GP33. Daarbij is het wel een vereiste dat het zelf is geschreven en niet van een andere website is gekopieerd.

Overigens kunnen ook wij weleens een nieuwtje missen. Kom jij ergens anders een bericht tegen wat wij niet hebben opgepakt, kan je dit ook altijd naar ons sturen via het onderstaande mailadres:

Tip de redactie: [email protected]

Klachten en feedback

Daarnaast vinden wij feedback ook erg belangrijk! Ben je ergens ontevreden over of heb je behoefte aan duidelijkheid? Ook dan kun je ons bereiken, via hetzelfde mailadres. Wij nemen jouw feedback erg serieus en willen de lezers zo goed en compleet mogelijk voorzien van het laatste Formule 1-nieuws. Schuw je dan ook niet om de redactie op een verbetering te wijzen. 

Al jouw vragen, klachten en/of opmerkingen kunnen naar redactie gestuurd worden. Vanuit daar zullen wij de vraag/klacht/opmerking zo snel mogelijk behandelen.