Daniil Kvyat haalt uit naar Alex Albon: ‘Echt onprofessioneel’

Red Bull Content Pool

Alexander Albon heeft tijdens de Grand Prix van de Eifel niet bepaald vrienden gemaakt. In de 17e lap tikte de Red Bull-coureur de voorvleugel van Daniil Kvyat eraf. De Rus reageert op het incident en deelt een enorme sneer uit. 

Opnieuw heeft Alex Albon geen goede indruk achtergelaten met zijn prestaties. Tijdens een gevecht met Pierre Gasly klaagde de Britse Thai dat zijn concurrenten erg hard racen. Eerder in de race kreeg Albon het ook al aan de stok met de andere Alpha Tauri-coureur.

In ronde 17 wilde Alexander Albon Kvyat inhalen, maar dat verliep niet heel soepel. De coureur reed namelijk de voorvleugel van Kvyat eraf, waardoor zijn race verpest was. Daniil is alles behalve blij.

“Ik begrijp echt niet waar hij mee bezig was. Het was onprofessioneel en slecht ingeschat, dat verwacht je niet van hem. Hij racet al zolang en is echt wel een goede coureur”, begint Kvyat tegenover F1.

De Alpha Tauri-coureur had vertrouwen in een sterke race, totdat het incident gebeurde. “Sinds dat moment was het verpest. Ik moest nog een hele ronde heel langzaam rijden. Het had beter gekund vandaag, want we waren bezig met een goede race.”

Net binnen