F1 Nieuws

Honda reageert op wegvallen Japanse Grand Prix

Honda reageert op wegvallen Japanse Grand Prix
F1 Nieuws

Honda reageert op wegvallen Japanse Grand Prix

Honda reageert op wegvallen Japanse Grand Prix

Motorfabrikant Honda neemt na 2021 afscheid van de Formule 1, maar zal dat moeten doen zonder Japanse fans. De Grand Prix van Japan op Suzuka werd woensdagochtend namelijk afgelast door de promotor. In een statement reageert de Japanse fabrikant op het trieste nieuws.

"Het is ontzettend jammer dat we voor het tweede jaar op rij geen Japanse Grand Prix kunnen houden op Suzuka", begint Honda. De tribunes op Suzuka waren altijd helemaal gevuld met uitbundigere Japanners die tot uren na iedere sessie op de banken bleven staan in de hoop dat ze een coureur zouden zien.

"Wij zijn als Honda natuurlijk extra teleurgesteld, omdat dit ons laatste jaar in de Formule 1 is en we weten hoeveel fans er uit keken om bij het evenement aanwezig te zijn. Het 2021-seizoen gaat nu richting een spannende ontknoping en we zullen alles geven om het kampioenschap te winnen in ons laatste jaar hier", zo gaat Honda verder.

"Als laatste willen wij, als hoofdsponsor van het evenement, MOBILITYLAND en de Formule 1 bedanken voor het harde werk tot aan het laatste moment, om de Grand Prix van Japan door te laten gaan."

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties