‘Haas gaat in 2021 verder met Nikita Mazepin en Mick Schumacher’

Haas F1 Team

Haas lijkt de line-up voor 2021 zo goed als rond te hebben, dat meldt Motorsport.com. Günther Steiner gaf eerder al toe dat Magnussen en Grosjean niet lang meer zullen blijven en dat Mazepin op de shortlist staat.

Het lijkt steeds meer vorm te krijgen; de line-up van Haas in 2021. De teambaas gaf eerder in een interview al aan dat hij hoopte dat zijn coureurs, Romain Grosjean en Kevin Magnussen, al met andere teams in gesprek zijn. Volgens Steiner blijven de twee heren namelijk niet lang meer bij hun huidige team.

Ook gaf Steiner aan dat Formule 2-coureur Nikita Mazepin op de shortlist staat. Bronnen van Motorsport.com laten weten dat de deal tussen de Russische coureur en Haas al zo goed als rond is. Het wachten is nu alleen nog op de vrijgave van zijn superlicentie.

Haas zou voor een compleet nieuwe rookie line-up kiezen, want het team zal ook Mick Schumacher binnenhalen. Mick, de zoon van Michael Schumacher, werd voornamelijk gelinkt aan Alfa Romeo, omdat hij daar zou gaan testen. Toch melden bronnen dat hij volgend jaar bij Haas rijdt.

Net binnen