Jack Plooij baalt van kritiek op Max: ‘Thuis slaan ze hun vrouw in elkaar’

Red Bull Content Pool

Ziggo-reporter Jack Plooij heeft gereageerd op de kritiek die Max Verstappen te verduren heeft gekregen in 2020. De Nederlander werd vooral in de Engelse pers hard aangepakt, nadat hij Lance Stroll voor ‘mongool’ zou hebben uitgemaakt.

Deze uitspraak werd in de Britse pers totaal niet gewaardeerd en de Nederlander moest dan ook zijn excuses aanbieden na zijn opmerking. Jack Plooij baalt dat zijn collega’s zijn over Verstappen heen vallen, aangezien Max als één van de weinigen zichzelf is. Dat laat hij weten aan Motorsport.com.

“Ik vind het zó dom van de pers dat ze dat doen. Wat krijg je nu? Nu denkt Max wel twee keer na voor hij iets zegt. Die gaat niet zo veel meer zeggen hoor. Hij wordt natuurlijk ook ouder en wijzer”, zo begint Plooij.

Waar de Ziggo-man zich vooral aan ergert, is de hypocrisie van de pers, in het behandelen van Max. Volgens de Amsterdammer zijn ze zelf geen haar beter.

“Dan zie je al die hypocrieten het opschrijven, ongelofelijk. En thuis slaan ze allemaal hun vrouw in elkaar. Het zijn zo’n hypocriete mensen, hou eens op met dat veroordelen”, aldus Jack.

Net binnen