Lando Norris neemt moedige stap: ‘Ik heb vaak last van paniekaanvallen’

McLaren F1 Media

McLaren-coureur Lando Norris heeft besloten om een moedige stap te nemen. De jonge Brit laat in zijn blog op McLaren.com weten dat hij niet zo zelfverzekerd is als hij graag zou willen. Zijn aanwezige karakter is een masker, zo geeft hij aan.

Mentale problemen is een steeds groter probleem, vooral onder mannen, aangezien zij het lastiger vinden om over hun problemen te praten. Ook Lando heeft zijn eigen problemen en door zijn verhaal te delen, hoopt hij dat andere mannen zich ook durven te openen naar hun directe omgeving.

“In mijn eerste Formule 1-seizoen leek ik de nieuwe, enthousiaste, zelfverzekerde nieuwkomer. Maar dat was niet zo. Ik deed zo druk om mijn problemen te verbergen, problemen met paniekaanvallen en veel zenuwen”, zo begint Norris zijn verhaal.

“We praten niet vaak over onze mentale gesteldheid, maar dat moeten we veel vaker doen. Het is zo belangrijk om een goede groep mensen om je heen te hebben, waar je op terug kan vallen als het even wat minder gaat. Als jij nu worstelt met je mentale gezondheid, weet dan alsjeblieft dat je er niet alleen voor staat en ga die strijd ook niet alleen aan”, aldus een zeer sterke en moedige Lando Norris!

Trending

Net binnen