Lewis Hamilton reageert na kritiek: ‘Ik reageer soms anders als de spanningen hoog zijn’

Mercedes F1 Media

Afgelopen weekend was niet het weekend van Lewis Hamilton. Door de verkeerde proefstarts kreeg de coureur een tijdstraf van 10 seconden en twee strafpunten op zijn racelicentie. Hierdoor liet Hamilton zich flink gaan tegenover de FIA. 

Door de niet toegestane proefstarts voorafgaand aan de Grand Prix van Rusland kreeg Lewis Hamilton een tijdstraf van twee keer 5 seconden en twee strafpunten op zijn racelicentie. Deze strafpunten werden later ingetrokken en dat werd uiteindelijk een geldboete voor Mercedes.

Lewis was het niet eens met de beslissing van de FIA en zei dat ze hem proberen te stoppen. Alleen dat zorgde weer voor veel kritiek van de fans, omdat hij alle regeltjes wel zou moeten weten. De regerend wereldkampioen reageer met een bericht via sociale media.

“Ik reageer soms wel eens anders als de spanning hoog is, maar ik blijf ook maar en mens en ben gewoon fanatiek in wat ik doe. Ik blijf iedere dag nog leren en groeien en ik neem deze les mee voor de volgende keer”, schrijft de Mercedes-coureur op Twitter.

Net binnen