Matt Bishop: ‘Magnussen en Verstappen zou een briljante line-up zijn voor Red Bull’

Red Bull Content Pool

Max Verstappen is zeker van een stoeltje bij Red Bull de komende jaren, maar wie wordt zijn teamgenoot? Nico Hülkenberg en Sergio Perez worden veel genoemd als mogelijke vervanger voor Alexander Albon. Echter lijkt Matt Bishop een beter idee te hebben. 

Matt Bishop, die als communicatiedirecteur werkzaam was bij McLaren, laat in een interview met GMM weten dat hij een geweldig idee zou hebben voor de line-up van Red Bull in 2021. Alexander Albon lijkt namelijk op het punt te zitten om zijn zitje voor volgend jaar kwijt te raken. Daarom wordt er nu al veel gespeculeerd over een mogelijke vervanger.

De voormalig McLaren-medewerker denkt niet aan Hülkenberg of Perez als vervanger, maar aan Kevin Magnussen. “Bij Renault en Haas kon hij zich nooit bewijzen door de auto waarin hij reed. Maar dat hij beschikt over de kwaliteiten liet hij in 2013 zien door de World Series van Renault te winnen”, begint Bishop.

“Ik weet natuurlijk niet wat Helmut Marko en Christian Horner denken, maar er wordt gezegd dat ze misschien zoeken naar een andere coureur”, gaat hij verder.

Bishop doet daarna een opvallende uitspraak. “Ik denk dat Max en Kevin een briljante line-up zou zijn voor het team van Red Bull. Het zijn twee zeer ervaren, jonge en snelle coureurs.” Dat de coureurs misschien een minder goede klik met elkaar hebben, maakt Bishop niet uit. “Wat boeit dat uit? Soms wil je dat coureurs elkaar in de haren vliegen.”

Trending

Net binnen