Max Verstappen fan van Nederlandse muziek: ‘Gisteren nog naar geluisterd!’

Red Bull Content Pool

Max Verstappen reist de hele wereld over en woont al jaren in Monaco, maar de Nederlandse muziek trekt hem nog steeds. Dat geeft hij aan in gesprek met Ziggo Sport. Daarin wordt hem gevraagd wat hij altijd voor een race opzet.

Het blijkt dat Max geen muziek nodig heeft om rustig te worden voor een racesessie. Iets wat Daniel Ricciardo, Lewis Hamilton en George Russell wel op hebben staan. Maar dit betekent niet dat de Nederlander niet van muziek geniet.

Vooral zijn goede vriend Martin Garrix maakt goede muziek, zo geeft Verstappen aan. In een eerder interview liet Max ook al doorschemeren dat Michael Jackson een geweldige zanger was. Maar ook Nederlandse muziek kan Max bekoren.

‘Als je moet kiezen tussen Martin Garrix of Guus Meeuwis om te luisteren, wie kies je dan?’, was de vraag van Ziggo Sport. “Martijn maakt geweldige muziek, dus daar zal ik voor gaan. Ik luister sowieso veel naar hem. Maar gisteren heb ik nog naar Guus Meeuwis geluisterd in het vliegtuig. Ik dacht bij mezelf: ‘Die heb ik al lang niet meer gehoord’, dus toen heb ik hem opgezet”, aldus Max.

Trending

Net binnen