Max Verstappen haalt uit naar Drive to Survive: ‘Een heleboel is nep’

Red Bull Content Pool

Coureurs zijn niet te spreken over de populaire Netflix-serie Drive to Survive, de documentaire over de Formule 1. Max Verstappen haalt uit naar de makers van de serie in een gesprek met Edwin Evers.

Terwijl het derde seizoen van Drive to Survive volop in de maak is, is Verstappen eigenlijk helemaal niet blij met de documentaireserie. De Nederlander laat weten dat ze een heleboel gefaked hebben in de edits.

In een gesprek met voormalig 538-DJ Edwin Evers hebben de twee Nederlanders het over series. Onlangs keek Verstappen de documentaireserie van basketballegende Michael Jordan, waarna hij zich afvraagt of het mooier is gemaakt dan het daadwerkelijk is. Dit gebeurt namelijk ook in de Netflix-serie Drive to Survive.

“De serie over de Formule 1 vind ik helemaal niks”, begint de Red Bull-coureur. “Een heleboel is namelijk gefaked. Ik weet natuurlijk welke gesprekken ik heb gehad met mijn engineer. Wat ik bijvoorbeeld in Australië of Oostenrijk zei, hebben zij voor een andere Grand Prix gebruikt om het spannender te maken.”

Verstappen is niet gediend van de werkwijze van de Netflix. “Dat vind ik gewoon niet kunnen, dat is puur sensatie zoeken”, eindigt Max.

Net binnen