Max Verstappen hoopt op de komst van zijn fans: ‘Zou top zijn’

Red Bull Content Pool

In 2021 zijn de Belgische en de Nederlandse Grand Prix achter elkaar gepland. Dit zijn dé races om naar toe te gaan, wil je Max Verstappen live in actie zien. Maar twee races achter elkaar bezoeken gaat wel redelijk in de kosten oplopen. 

Toch hoopt Verstappen dat hij voor beide thuisraces veel oranje fans kan verwachten. Ook al wordt er op Spa-Francorchamps en Zandvoort een week na elkaar gereden, zou de Nederlander het fijn vinden als hij op beide circuits volle tribunes zou zien.

“Ik weet niet of mensen het zou fijn vinden qua fans en tickets. Als ze nou gewoon naar beide races komen, zou dat helemaal top zijn”, laat Max weten aan onder andere Racingnews365.

Het is dus aanpassen dat de Belgische en de Nederlandse Grand Prix direct na elkaar verreden worden, maar Max snapt het wel. De organisatie van de Dutch Grand Prix wilde zo laat mogelijk rijden, zodat er zo veel mogelijk fans aanwezig konden zijn.

“Ik snap dat het gedaan is om de fans erbij te hebben”, gaat Verstappen verder. “In de hoop dat het dan allemaal weer mag, hebben ze geprobeerd om de race zo laat mogelijk te plannen.”

Net binnen