Max Verstappen over boordradio Alex Albon: ‘Tuurlijk maakt Pierre het hem moeilijk’

Red Bull Content Pool

Afgelopen weekend ontstond er veel kritiek op Albon over de woorden die hij riep over de boordradio. Volgens de Britse Thai was Pierre Gasly wel erg stevig aan het racen, en daar had hij moeite mee. Verstappen reageert op de uitspraak van zijn teamgenoot. 

Tijdens de Grand Prix van de Eifel wilde Albon Gasly inhalen, maar dat ging niet zo makkelijk. Gasly hield wel van een gevecht, maar Albon daarentegen iets minder. Hij riep over de boordradio dat de Alpha Tauri-coureur erg hard racete. Max Verstappen kijkt daar niet raar van op.

Verstappen was gisteravond via een FaceTime-gesprek te gast bij Peptalk, daar had hij het onder andere over de boordradio van zijn teamgenoot Alexander Albon. Volgens de Nederlander is het logisch dat Gasly zo hard racet tegen Albon.

“Dat is te verwachten van Gasly. Albon heeft zijn stoeltje overgenomen bij Red Bull, tuurlijk gaat hij het hem dan lastig maken”, aldus Verstappen.

Max baalt tevens van het incident tussen Albon en Kvyat. “Tussen de twee Red Bull-teams moet je elkaar natuurlijk in leven houden. Dat is bij Alex en Daniil niet gebeurd, normaal kijken we meer uit voor elkaar.”

Net binnen