Nico Hülkenberg openbaart: ‘Max is een beest in de club’

Red Bull Content Pool

(Voormalig) Formule 1-coureur Nico Hülkenberg heeft een grappig feitje over Max Verstappen boven water getoverd. De Duitser was te gast in de podcast van het Duitse GQ, waar hij het o.a. over zijn Nederlandse vriend had.

Verstappen en Hülkenberg kunnen het erg goed vinden met elkaar in het paddock. Max liet, tijdens de comeback van Nico in Groot-Brittannië, weten dat de Hulk een vast plekje op de grid zou moeten krijgen en dat de Duitser één van de betere coureurs is waar hij tegen geracet heeft.

Nu, tijdens de GQ-podcast, is Hülkenberg erg positief over Verstappen. Volgens de voormalig Renault-rijder is Max een ‘class act’ en kunnen ze goed opschieten met elkaar, zowel op als naast de baan.

“Max is authentiek, hij is direct. Hij doet zich niet anders voor dan hij is, daarom mag ik hem erg graag. We kunnen goed met elkaar overweg. Het is echt een ‘class act’, zowel op de baan als in de club. Overal gaat hij tot het uiterste”, openbaart Hülkenberg.

Als Max in de club is, laat hij zich dus helemaal gaan, wat tot verbazingwekkende momenten heeft gezorgd, zo weet Nico: “Hij is de meest schaamteloze man die ik ken, zo mooi om te zien. Als hij ergens hard voor werkt en hij behaalt zijn doel, dan viert hij dat flink, zoals het ook moet. Hij doet mij echt denken aan de klassieke coureurs van vroeger”, aldus de Hulk.

Net binnen