Norris over Verstappen en Russell: ‘Wij zijn drie hele competitieve coureurs’

Red Bull Content Pool

Lando Norris, Max Verstappen en George Russell, drie hele grote namen in de Formule 1 en tevens drie enorme talenten. De coureurs hebben allemaal hetzelfde pad bewandeld en Norris vindt het dan ook lastig om zichzelf te vergelijken met deze heren.

Norris, Verstappen en Russell kennen elkaar al een langere tijd en hebben ook voor de Formule 1 veel tegen elkaar geracet. Dit begon al op jongere leeftijd in hun kartperiode. Als de McLaren-coureur gevraagd wordt wie van de drie het snelste is, antwoordt hij dat het een pure gok zou zijn om deze keuze te maken.

“Ik hou er niet echt van om dat te doen. Als ik echt antwoord zou geven, zou ik zomaar iets zeggen”,
begint Norris in gesprek met onder andere GPFans. “Pas als je iemands teamgenoot bent en in dezelfde auto rijdt, kan je elkaar vergelijken.” 

De Brit heeft veel goede woorden over voor zijn vrienden. “Beide coureurs zijn buitengewoon goed. George is extreem goed, ook al is het voor hem lastig om het echt te laten zien. Desondanks heeft hij echt wel bewezen wat hij kan.”

Norris is ook erg te spreken over Verstappen. “En Max, iedereen weet wat hij kan en wat hij kan bereiken. De vergelijking is gewoon erg lastig. Ik denk dat we alle drie dichtbij elkaar zullen zitten, we zijn namelijk drie zeer competitieve coureurs”, aldus Lando.

Trending

Net binnen