Schumacher blikt vooruit: ‘Hülkenberg en Mick Schumacher rijden volgend jaar bij Alfa Romeo’

Red Bull Content Pool

Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi zijn momenteel de huidige coureurs bij Alfa Romeo, maar volgens voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher gaat het team op zoek naar twee nieuwe coureurs.

Dat het niet zo goed gaat met Alfa Romeo is wel duidelijk. Volgens Ralf Schumacher zal het team daarom een compleet nieuwe line-up krijgen in 2021. De broer van Michael Schumacher weet wel welke twee coureurs Räikkönen en Giovinazzi kunnen vervangen.

“Iedereen weet van de nauwe samenwerking tussen Ferrari en Alfa Romeo. Het zou dus logisch zijn om een Ferrari-junior bij Alfa Romeo te plaatsen”, begint Ralf tegenover Sky. “Dat kan zelfs dit jaar al, je verliest niet veel tijdens de vrijdagsessie als je een jonge coureur laat meedoen.” 

De voormalig Formule 1-coureur ziet mogelijkheden voor zijn neefje Mick Schumacher. Ralf denkt dat de kans groot is dat hij volgend jaar de overstap maakt naar de Formule 1. Volgens Ralf komt er dan nog een ervaren coureur naast Mick te zitten.

“Ik denk dat het team op zoek is naar twee nieuwe coureurs, een ervaren persoon en een jong talent. De onderhandelingen met Nico Hülkenberg zijn waarschijnlijk al begonnen”, aldus de Duitser.

Trending

Net binnen