TOF! Jos Verstappen kruipt weer achter het stuur: ‘Ready to battle’

Goed nieuws voor de old school Jos Verstappen-fans! De Limburger trekt zijn handschoenen weer aan en keert terug in de racerij! Verstappen keert, als alles volgens plan verloopt, terug in de GT3-series.

Dat meldt De Limburger. In gesprek met het blad laat Verstappen senior weten dat hij veel zin heeft in het nieuwe project. Op Instagram heeft Jos ook al de eerste foto geplaatst in een Porsche GT3, met de tekst ‘Ready to battle’.

“Ik ben voor dit project benaderd en heb serieuze interesse. Max is inmiddels gesetteld in de Formule 1, dus daar hoef ik niet meer constant bij te zijn. Ik heb nu dan ook wat tijd over om me met andere dingen bezig te houden”, zo laat Jos weten tegenover de Limburgse krant.

Eerder dit jaar hebben Max en Jos al getest met een GT3 op Portimão, iets wat Jos zéér bevallen is. Al merkte hij wel één ding op: “Max zal ik niet meer bij kunnen houden. Sprintraces is sowieso voorbij mijn tijd, maar ik ben klaar wat voor competitie. Dat blijft in mij zitten”, zo sloot Verstappen af.

Net binnen