Vader Hamilton reageert op stilte rondom contractverlenging van Lewis

Mercedes F1 Media

Anthony Hamilton, de vader van Lewis, heeft gereageerd op de stilte rondom de contractverlenging van zijn zoon. De zevenvoudig wereldkampioen zit sinds 1 januari officieel zonder contract, maar volgens Hamilton sr. is dat geen reden tot paniek.

In 2020 sleepte Hamilton zijn zevende wereldtitel binnen, waarmee hij op gelijke hoogte kwam te staan met Michael Schumacher. Dit jaar moet Hamilton zijn achtste winnen, als je kijkt naar de dominantie van Mercedes. Hierdoor zou de Brit de meest succesvolle F1-coureur aller tijden worden.

Maar tot nu toe heeft ‘Sir’ Lewis nog geen contract voor 2021. Het gerucht gaat dat Daimler, het moederbedrijf van Mercedes, niet instemt met de hoge salariseisen van Lewis. Maar volgens vader Anthony hoeven zijn fans zich geen zorgen te maken.

“Lewis houdt van racen, het is waar hij voor leeft. Hij heeft sinds vorig jaar ook echt een stempel kunnen drukken op de wereld, dat is fantastisch. De laatste keer dat ik hem sprak, zei hij dat hij gewoon bleef racen. Hij zal zeker doorgaan”, aldus Hamilton sr. tegenover het Britse Express.

Net binnen