F1 Nieuws

'Band tussen Christian Horner en Jos Verstappen is ernstig beschadigd'

'Band tussen Christian Horner en Jos Verstappen is ernstig beschadigd'
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

'Band tussen Christian Horner en Jos Verstappen is ernstig beschadigd'

'Band tussen Christian Horner en Jos Verstappen is ernstig beschadigd'
Red Bull Content Pool

Het doorgaans betrouwbare Motorsport-Total weet te melden dat het allerminst botert tussen Red Bull Racing-teambaas Christian Horner en Jos Verstappen. Het zou hierdoor niet gek zijn dat juist De Telegraaf met het nieuws over het onderzoek naar Horner naar buiten kwam.

Eerder deze week kwam De Telegraaf naar buiten met een flinke kluif: er loopt vanuit de Red Bull-top een onderzoek naar Red Bull Racing-teambaas Horner. De reden? De Britse teambaas zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag richting een werkneemster. Mocht de uitkomst van het onderzoek nadelig zijn voor Horner, dan zou het kunnen dat de Brit uit zijn functie als teambaas wordt gezet. Zijn opvolger zou al klaarstaan. Jonathan Wheatley zou namelijk het stokje overnemen van Horner mocht hij als teambaas vertrekken. Dit seizoen begint Horner vooralsnog aan zijn twintigste seizoen als Red Bull Racing-teambaas.

Verschillende Red Bull-kampen

Ondanks het succes van Red Bull Racing van afgelopen seizoen, zouden toch niet alle neuzen dezelfde kant opstaan volgens Motorsport-Total. Zo zou Max Verstappen zich achter Red Bull-adviseur Helmut Marko scharen. Denk hierbij aan de 'Zuid-Amerika-uitspraken' van Marko over Sergio Pérez en Verstappens reactie daarop. Daarnaast weet De Telegraaf te melden dat er ook binnen de Red Bull-top verschillende kampen zouden zijn. Zo zou de Oostenrijkse kant van de energiedrankjesgigant Horner graag zien vertrekken, maar zou de Thaise kant van het bedrijf graag zien dat de Brit aanblijft als teambaas.

Onenigheid Horner en Verstappen

Gezien deze verschillende kampen binnen Red Bull (Racing) zou het volgens Motorsport-Total geen toeval zijn dat er juist nu nieuws over het onderzoek naar Horner naar buiten is gekomen. "Achter de schermen gaan er geruchten rond die stellen dat de relatie tussen Christian Horner en Jos Verstappen zwaar beschadigd is. Verstappen junior wordt gezien als een loyale kracht en zijn loyaliteit ligt bij twee mannen: zijn vader Jos en Helmut Marko", aldus het Duitse medium, dat niet weet te melden waar de onenigheid tussen Horner en Verstappen senior precies vandaan komt.

Gratis F1TV Pro bij Viaplay

Goedkoper gaat het niet worden: Sluit hier je Viaplay abonnement af. En krijg er Gratis F1TV Pro bij. Dit mag je niet missen! (ad).

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties