F1 Nieuws

Viaplay brengt exclusieve documentaireserie over Max Verstappen uit

Viaplay brengt exclusieve documentaireserie over Max Verstappen uit
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Viaplay brengt exclusieve documentaireserie over Max Verstappen uit

Viaplay brengt exclusieve documentaireserie over Max Verstappen uit
Red Bull Content Pool

Viaplay heeft in een persbericht laten weten dat het op 15 februari met een nieuwe documentaireserie over Max Verstappen naar buiten zal komen. In de serie, die drie delen zal hebben, wordt de kijker meegenomen in het leven van de drievoudig Formule 1-kampioen.

Verstappen kende afgelopen jaar een wonderseizoen. De Limburger stond immers 21 keer op het podium en wist in totaal negentien races te winnen. Alleen in de straten van Singapore greep Verstappen naast de overwinning (en dus het podium), want toen kwam zijn Red Bull Racing-bolide er simpelweg niet aan te pas om vooraan in het veld om de overwinning te strijden.

Ondanks Verstappens bijzonder drukke seizoen (22 races) maakte hij tussendoor tijd voor andere dingen. Zo was Verstappen meermaals te zien in een Ferrari-bolide op de circuits van Mugello en Portimao en ook was Verstappen veelvuldig te vinden in zijn eigen simulator. Vanuit daar deed hij mee aan verschillende simraces, soms zelfs vanuit simraceteam Team Redline.

"Persoonlijke blik"

"Samenwerken met Viaplay voor 'Off the Beaten Track' was geweldig. Deze serie laat een kant van mij zien die vaak onderbelicht blijft tijdens races in de Formule 1. Het geeft een eerlijke en persoonlijke blik op mijn loopbaan en leven, mijn liefde voor de verschillende vormen van autosport en de mensen die mij inspireren. Ik ben er trots op dat ik deze serie samen met Viaplay heb kunnen maken, waarin ik mijn fans en de kijkers kan meenemen in mijn wereld", aldus Verstappen over de nieuwe serie.

"Content van het hoogste niveau"

Ook de business development officer van Viaplay, Peter Nørrelund, sprak zich uit over de nieuwe documentaireserie.

"Onze samenwerking met Max Verstappen voor 'Off the Beaten Track' is het bewijs voor onze toewijding om onze abonnees content van het hoogste niveau te bieden. Deze serie laat een kant van Verstappen zien buiten het Formule 1-circus. Dit gaat niet enkel om het racen, dit gaat om het vinden van nieuw racetalent. We zijn trots op onze samenwerking met Max en zijn team en blij dat we deze meeslepende serie kunnen presenteren aan onze kijkers."

De eerste aflevering van Off the Beaten Track zal op 15 februari te zien zijn. De tweede en derde aflevering worden vervolgens op 22 en 29 februari gelanceerd.

Gratis F1TV Pro bij Viaplay

Goedkoper gaat het niet worden: Sluit hier je Viaplay abonnement af. En krijg er Gratis F1TV Pro bij. Dit mag je niet missen! (ad).

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties