F1 Nieuws

'Deal tussen Max Verstappen en Mercedes bijna in kannen en kruiken'

'Deal tussen Max Verstappen en Mercedes bijna in kannen en kruiken'
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

'Deal tussen Max Verstappen en Mercedes bijna in kannen en kruiken'

'Deal tussen Max Verstappen en Mercedes bijna in kannen en kruiken'
Red Bull Content Pool

Volgens oud-coureur Johnny Herbert is een deal tussen Max Verstappen en Mercedes bijna rond. Dat laat de Brit weten aan het Britse tabloid The Sun. Verstappen zou bij Mercedes de vervanger van Lewis Hamilton worden.

Verstappen is al zijn hele Formule 1-loopbaan onderdeel van de Red Bull-familie. Eerst was dit bij het toenmalige team van Toro Rosso (nu bekend als Visa Cash App RB) en vanaf de Grand Prix van Spanje in 2016 is dat in dienst van zijn huidige werkgever, Red Bull.

Sinds zijn Red Bull-debuut heeft Verstappen drie wereldtitels op zijn naam geschreven, 56 overwinningen behaald en maar liefst 100 keer op het podium gestaan. Dit seizoen lijkt de Limburger af te stevenen op zijn vierde achtereenvolgende wereldtitel.

Verstappen naar Mercedes?

Een match made in heaven dus, althans zou je zeggen. Door de interne onrust bij Red Bull zijn er namelijk steeds meer geruchten die Verstappen in verband brengen met een overstap naar een ander team. Gisteren werd bekend dat Aston Martin Verstappen graag zou willen hebben, maar al langere tijd wordt de Nederlander in verband gebracht met een overstap naar het team van Mercedes.

"Deal komt dichterbij"

Volgens Herbert zou die overstap nu bijna rond zijn, zo laat hij weten aan The Sun. "Ze (Mercedes, red.) zijn heel dicht bij het uit het team (Red Bull, red.) duwen van Verstappen. Ik heb gehoord dat een deal tussen Verstappen en Mercedes steeds dichterbij komt," zo begint de Brit.

"Ze vernietigen mogelijk het team en al het succes dat ze hebben gehad. Het is niet de Horner-show, maar de Verstappen-show. Hij is namelijk de persoon die de wereldkampioenschappen en races wint voor Red Bull. Het zou te gek voor woorden zijn als Verstappen door alle onrust moet vertrekken. Jos zegt dat het team uit elkaar wordt gescheurd en ik denk ook dat het (de Horner-saga, red.) te lang heeft geduurd. Christian zou erover na moeten denken om een stap opzij te doen," aldus de oud-coureur.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties