F1 Nieuws

Kelly Piquet over Max Verstappen: 'Oké, nu is het genoeg!'

Kelly Piquet over Max Verstappen: 'Oké, nu is het genoeg!'
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Kelly Piquet over Max Verstappen: 'Oké, nu is het genoeg!'

Kelly Piquet over Max Verstappen: 'Oké, nu is het genoeg!'
Red Bull Content Pool

Max Verstappen heeft sinds het einde van 2020 een relatie met Kelly Piquet, met wie hij een zeer goede band heeft. De Braziliaanse is de dochter van Nelson Piquet en weet dus precies wat het inhoudt om in de Formule 1 uit te komen.

Piquet heeft als kind al ervaren hoe hectisch het leven van een Formule 1-coureur kan zijn, maar daar bleef het niet bij. Naast haar vader was ook haar broer, Nelson Piquet Junior, coureur in de Formule 1 zij stond de voormalig Renault-coureur bij. Onlangs liet Kelly al weten dat de sport voor haar heel vertrouwd voelt, iets waar Verstappen nu het voordeel uit haalt in zijn relatie met Piquet.

"Ik ben altijd erg betrokken geweest bij de carrière van mijn broer. Daarbij heb ik kunnen zien wat die jongens meemaken in de sport. Die wereld is daardoor zo vertrouwd voor mij."

Piquet spoort Verstappen aan

Maar niet alleen draait om de sport in het leven, vindt Piquet. Max Verstappen is helemaal verslaafd aan racen en als hij niet op het circuit is, zit hij thuis achter zijn simulator om online in auto's te scheuren. In gesprek met TIME geeft Piquet aan dat ze het soms genoeg vindt en haar vriend duidelijk maakt dat hij op dat moment maar eens even moet stoppen met gamen/racen.

"Er zijn momenten geweest dat ik dacht: 'Oké, nu is het genoeg'. Ik moet hem er dan op wijzen dat de zon buiten schijnt en dat er nog veel meer leuke dingen te doen zijn", aldus Kelly over Max.

'Niet meer wat ik wil'

Waar Verstappen op dit moment nog verslaafd is aan racen en dan vooral de Formule 1, moet hij toegeven dat er een tijd zal komen dat dat ophoudt. De Nederlander leeft voortdurend in hotels en uit zijn koffer en op een gegeven moment is dat niet meer wat hij dagelijks wil.

"Op een gegeven moment moet je het succes afwegen tegen de algemene levenskwaliteit. Ik heb het gevoel dat ik de hele tijd uit een koffer leef, in een hotel. Op dit moment is dat prima. Ik hou van rijden. Ik hou van winnen. Maar hoe ouder je wordt, misschien is dat op een dag niet meer wat ik wil", aldus de drievoudig F1-wereldkampioen.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties