F1 Nieuws

Max Verstappen geeft opmerkelijke reden voor afwezigheid in Drive to Survive

Max Verstappen geeft opmerkelijke reden voor afwezigheid in Drive to Survive
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Max Verstappen geeft opmerkelijke reden voor afwezigheid in Drive to Survive

Max Verstappen geeft opmerkelijke reden voor afwezigheid in Drive to Survive
Red Bull Content Pool

Red Bull-coureur Max Verstappen is enkel in het eerste en het voorlopig laatste seizoen van Drive to Survive te zien, maar in de seizoenen daartussen is de Nederlander nauwelijks tot niet te zien. De reden daarvoor is dat de Nederlander de serie maar niets vindt.

In 2018 debuteerde Drive to Survive op Netflix en het was direct een groot succes. De kijkcijfers van de Formule 1 namen enorm toe en inmiddels zijn er sinds 2018 steeds meer races bijgekomen om aan de grote vraag naar een race te voldoen. Onder die nieuwe races zitten ook twee wedstrijden in de Verenigde Staten.

De serie zorgt dus voor een hoop bekijks en commercie, maar toch is niet iedereen fan van de serie. Zo zouden er veel neppe rivaliteiten worden 'gemaakt' om de serie op sommige punten aan te dikken. In dat proces werden er ook een hoop boordradio's en beelden gebruikt die afkomstig waren uit andere races.

Verstappen trekt zich terug, maar

Mede hierdoor besloot Verstappen enkele jaren terug om niet meer deel te nemen aan de Netflix-serie. Na enkele vergaderingen te hebben gehad met de productie van de serie was de Nederlander afgelopen seizoen echter weer te zien in de serie.

Ondanks het feit dat er dus veranderingen zijn doorgevoerd aan het format van de serie, is Verstappen nog altijd geen fan van het hele idee. Dat wordt opnieuw duidelijk in gesprek met het Australische The Project. Daarbij laat de Limburger zelfs weten dat hij het "haat" om mee te doen aan de serie.

"Dat haat ik"

De reden dat de serie ter sprake kwam was doordat Daniel Ricciardo vertelde dat hij Verstappen erg grappig vindt, maar dat veel mensen dat niet zien. "Je ziet niet veel van mij bij Drive to Survive omdat ik het niet leuk vind om te doen," begint Verstappen.

"Je krijgt dus niet echt mijn hele persoonlijk te zien, omdat het gewoon een interview is waarbij ik in een donkere kamer zit en dat haat ik. De vragen gaan altijd over de Formule 1 en dat vind ik sowieso al geen fijn onderwerp om het over te hebben," aldus de 26-jarige coureur.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties