F1 Nieuws

Red Bull zorgt voor twijfels met registratie van nieuwe domeinnaam

Red Bull zorgt voor twijfels met registratie van nieuwe domeinnaam
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Red Bull zorgt voor twijfels met registratie van nieuwe domeinnaam

Red Bull zorgt voor twijfels met registratie van nieuwe domeinnaam
Red Bull Content Pool

Red Bull GmbH, het moederbedrijf van onder anderen Red Bull Racing en AlphaTauri, heeft een nieuwe domeinnaam laten registeren aan de vooravond van het 2024-seizoen. De naam, 'visachasapprb.com', lijkt te slaan op de nieuwe teamnaam van het huidige AlphaTauri.

Afgelopen seizoen was er een groot verschil te zien tussen de twee Red Bull-teams. Aan de ene kant was er Red Bull Racing dat op dezelfde manier doorging als het 2022 afsloot, namelijk op een winnende manier. Max Verstappen wist in totaal negentien races te winnen en voor een derde achtereenvolgende keer wereldkampioen te worden. Red Bull werd daarentegen voor de zesde keer in totaal en voor de tweede achtereenvolgende keer constructeurskampioen.

Aan de andere kant was er het team van AlphaTauri. De formatie uit Faenza begon het seizoen met een fikse achterstand op de rest van het veld, maar wist daar naarmate het seizoen vorderde verandering in te brengen. Dat werd mede mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking met Red Bull Racing als het gaat om het gebruiken van onderdelen. Voor komend seizoen hoopt AlphaTauri de inhaalslag naar het middenveld te maken, een doelstelling die lijkt te hebben gewerkt tijdens de zoektocht naar nieuwe geldschieters.

Nieuwe naam AlphaTauri?

Naast het ontslag van Franz Tost en de aanstellingen van Peter Bayer en Laurent Mekies, heeft AlphaTauri namelijk ook twee nieuwe (hoofd)sponsoren weten te strikken. Lange tijd waren er geruchten over een samenwerking met sportmerk Adidas en modemerk Hugo Boss, maar aan die geruchten kwam onlangs een einde. Toen werd namelijk duidelijk dat Red Bull twee nieuwe bedrijven had weten te strikken voor een samenwerking met het huidige AlphaTauri. Maar welke twee bedrijven zijn dat dan?

Volgens WHOIS, een site waarop (nieuwe) domeinnamen te vinden zijn, is op te merken dat Red Bull GmbH de website 'visacashapprb.com' heeft laten vastleggen. Dit zou kunnen slaan op de teamnaam 'Visa Cashapp Red Bull' of 'Visa Cashapp Racing Bulls'. De laatste naam lijkt het meest voor de hand te liggen, aangezien er onlangs ook al geruchten waren die stelden dat enkel 'Racing Bulls' de nieuwe teamnaam van het huidige AlphaTauri zou worden.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties