F1 Nieuws

Video: Red Bull Racing grapt om overstap Lewis Hamilton naar Ferrari

Video: Red Bull Racing grapt om overstap Lewis Hamilton naar Ferrari
F1 Nieuws

Video: Red Bull Racing grapt om overstap Lewis Hamilton naar Ferrari

Video: Red Bull Racing grapt om overstap Lewis Hamilton naar Ferrari

Red Bull Racing heeft op social media met een knipoog gereageerd op het nieuws dat Lewis Hamilton de overstap maakt naar Ferrari in 2025. Als iemand 48 uur geleden geopperd had dat Lewis Hamilton na dit seizoen zou vertrekken bij Mercedes om het stoeltje naast Charles Leclerc op te vullen, zou diegene uitgelachen zijn. Maar inmiddels is duidelijk geworden dat deze 'onmogelijke' overstap toch mogelijk bleek te zijn.

De gehele Formule 1-wereld is nog altijd in shock door deze beslissing van Hamilton. De zevenvoudig wereldkampioen zette in de zomer van 2023 nog zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij Mercedes, waardoor hij tot en met het einde van 2025 vast zou liggen bij het Duitse team. Maar nog geen halfjaar nadat hij zichzelf had verbonden aan het team waar hij al elf jaar voor uitkomt, bereikte hij een overeenkomst met Ferrari.

Niemand had hierop gerekend, waardoor de verrassing des te groter was in de paddock en op social media. Ook bij Red Bull Racing had men op donderdagochtend niet aan kunnen zien komen dat de titelrivaal van Max Verstappen in 2021 de overstap zou maken naar één van de grootste concurrenten van Mercedes. Op Instagram en TikTok plaatst Red Bull Racing dan ook twee filmpjes, waarmee ze goed samenvatten hoe de meeste mensen reageerden op het nieuws van Hamilton en Ferrari.

Social media-hits

De filmpjes van Red Bull Racing zijn inmiddels grote hits op social media. De TikTok van Red Bull - waarop Max Verstappen, Sergio Pérez en Daniel Ricciardo te zien zijn - is inmiddels meer dan 800.000 keer geliked. Bekijk de TikTok hieronder:

@redbullracing Sooooo…. #f1 #RedBullRacing #formulaone #news ♬ original sound - Red Bull Racing

De Instagram-reel van Red Bull is ook erg populair. Dit filmpje - waarin alleen Max Verstappen en Sergio Pérez figureren - werd al meer dan 500.000 keer geliked en werd bekeken door bijna tien miljoen mensen!

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties