Jan Lammers: ‘Ik heb Verstappen nog nooit op een slechte dag kunnen betrappen’

Max Verstappen hoort momenteel bij de grootste talenten in de Formule 1. Ook Christian Horner valt in de smaak. Als Jan Lammers zijn eigen team zal mogen samenstellen kiest hij dan ook ongetwijfeld voor de Nederlander als eerste coureur en voor Horner als teambaas.

Verstappen is op dit moment een van de bekendste coureurs op de grid. Samen met Lewis Hamilton is hij de grootste favoriet. Als Jan Lammers gevraagd wordt hoe zijn droomteam eruit zal zien, kiest hij direct voor Verstappen.

“Dan ga ik voor Verstappen, hij is gewoon de allerbeste die ik ooit heb gezien. Op de goede dagen van Ayrton Senna, Lewis Hamilton en Michael Schumacher doen ze vaak redelijk hetzelfde. Op minder goede dagen verschilt dat”, aldus Lammers tegenover Motorsport.com.

De sportief directeur van de Dutch Grand Prix vertelt dat Verstappen altijd voor ‘maximum attack’ gaat en nooit opgeeft. “Bij Max maakt het niet uit wat voor een dag het is, hij haalt altijd het maximale uit zichzelf en uit de auto. Als het gaat om snelheid en gedrevenheid heb ik hem nog nooit kunnen betrappen op een slechte dag.”

Jan Lammers kiest Ayrton Senna als teamgenoot van Verstappen. Sommige fans vergelijken hun talenten weleens met elkaar en noemt Verstappen ook wel de Ayrton Senna van nu. Juan Manuel Fangio zal testrijder zijn en Christian Horner wordt gekozen als teambaas.

Net binnen