Lewis Hamilton: ‘Respect van Vettel betekent veel voor mij’

Lewis Hamilton en Sebastian Vettel zijn momenteel een van de twee de grootste coureurs in de Formule 1. Op de baan zijn ze rivalen, maar naast de baan kunnen ze het goed met elkaar vinden. Vettel kwam speciaal naar de cooldown room om Lewis te feliciteren met zijn wereldtitel.

Sebastian Vettel finishte niet op een podiumplaats, maar kwam wel speciaal naar de cooldown room om Hamilton te feliciteren met zijn titel. “De tijd is nu gekomen dat de media zoveel mogelijk goede dingen over hem moet schrijven. Als iemand het voor elkaar krijgt om zes wereldtitels te winnen dan verdient hij dat. Ik heb hem dat ook gezegd toen ik hem na de race feliciteerde. Je moet respect hebben voor wat hij heeft bereikt.” Aldus Sebastian Vettel.

Het respect die Lewis van de Ferrari-coureur krijgt doet hem goed. “Vettel en ik hebben een geweldige hoeveelheid respect voor elkaar. Dat is alleen maar meer geworden de afgelopen tijd. We staan allebei vaak in de schijnwerpers van deze sport en ik denk dat we gewoon allebei kunnen waarderen hoe moeilijk het voor een individu is om te doen wat wij doen.”

“We doen ook gewoon allebei ons eigen ding en dat respecteren we van elkaar. We oordelen niet over elkaar en ik denk dat de zware strijd die er tussen ons geweest is, ons alleen maar dichter bij elkaar gebracht heeft. Het betekent heel veel voor me om het respect van mijn mede-coureurs te krijgen.” Aldus Lewis Hamilton over zijn relatie met de viervoudig wereldkampioen.

Net binnen