F1 Nieuws

Fans uiten kritiek op 'nieuwe' livery Red Bull Racing

Fans uiten kritiek op 'nieuwe' livery Red Bull Racing
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Fans uiten kritiek op 'nieuwe' livery Red Bull Racing

Fans uiten kritiek op 'nieuwe' livery Red Bull Racing
Red Bull Content Pool

Red Bull Racing presenteerde eerder vandaag de aangepaste livery voor de Grand Prix van Miami, waar Max Verstappen en Sergio Pérez dit weekend mee gaan rijden. Fans mochten hun beste ontwerp inleveren en één gelukkige werd uitgekozen waarvan de kleurstelling werkelijkheid werd.

De Argentijnse studente Martina Andriano is uiteindelijk de winnaar geworden van deze uitdaging en haar inzending zal aankomend weekend op de RB19 van Verstappen pronken. Op social media werd de onthulling van de livery groots aangekondigd, maar bij veel fans viel het uiteindelijke design vies tegen.

Waar er een compleet nieuwe kleurstelling werd verwacht (zoals tijdens de GP van Turkije in 2021), werden er slechts drie gekleurde lijnen aan de huidige livery toegevoegd. Dit zorgde voor veel reacties op Twitter, waarbij de meesten niet positief waren voor Red Bull en Andriano.

Hieronder een aantal van die reacties opgesteld:

Overzicht tijden voor GP in Miami

Waar de fans van Red Bull dus niet helemaal tevreden zijn over de kleurstelling van de RB19, zijn ze na dit weekend hopelijk wel blij met de snelheid van hun coureurs. Max Verstappen en Sergio Pérez hopen in Miami de vierde één-twee van het seizoen te scoren en dat gaan ze proberen te bereiken in de onderstaande starttijden:

Vrijdag 5 mei
Vrije training 1 20:00 - 21:00
Vrije training 2 23:30 - 00:30
Zaterdag 6 mei
Vrije training 3 18:30 - 19:30
Kwalificatie 22:00 - 23:00
Zondag 7 mei
Race 21:30 - 23:30

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties