F1 Nieuws

Formule 1 wijst Lando Norris op oude belofte na zege in Miami

Formule 1 wijst Lando Norris op oude belofte na zege in Miami
DPPI/BSR Agency
F1 Nieuws

Formule 1 wijst Lando Norris op oude belofte na zege in Miami

Formule 1 wijst Lando Norris op oude belofte na zege in Miami
DPPI/BSR Agency

Hij moest er 110 races op wachten, maar McLaren-coureur Lando Norris behaalde in Miami eindelijk zijn eerste race-overwinning. Max Verstappen noemde de pace van de jonge Brit 'krankzinning', die na de safety car een voorsprong wist te creëren van uiteindelijk ruim 7 seconden. Meteen na de finish doken er filmpjes op over Norris, die door de jaren heen vooruitblikte op een overwinning in de koningsklasse. Nu heeft het account van de Formule 1 zelf ook het nodige graafwerk gedaan, waarbij het uitkwam op een vlog uit 2018.

In de vlog is te zien hoe een achttienjarige Lando Norris met de cameraman bespreekt of het mogelijk is om in de vijver van het McLaren Technology Centre te zwemmen. Volgens de coureur heeft mogelijk alleen Lewis Hamilton ooit in de vijver gezwommen, maar hij is niet zeker van zijn zaak.

Dan belooft Norris iets wat hem nu dus terugbijt; hij zal in het water springen wanneer hij zijn eerste Grand Prix weet te winnen. Nu, zes jaar later, vraagt het social media kanaal van de Formule 1 om de datum waarop Norris een nat pak gaat halen. Een belofte is een belofte, aldus het kanaal van de F1.

(Artikel gaat verder on X-bericht)

'Dan ga ik met pensioen'

In 2018 wist de piepjonge Norris nog niet dat het nog lang zou gaan duren voordat hij op de bovenste trede van het podium plaats zou mogen nemen.

Recent kwam een video voorbij waarin de McLaren-coureur een iets extremere uitspraak deed over wat hij gaat doen na het winnen van zijn eerste Grand Prix, namelijk met pensioen. Stoppen op je hoogtepunt, noemt hij het. "Net zoals Nico Rosberg deed in 2016", vertelde de Engelsman lachend tegen zijn landgenoot George Russell.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties