F1 Nieuws

Max Verstappen laat zich uit over 'stiefdochter' Penelope: 'Dat is belangrijk'

Max Verstappen laat zich uit over 'stiefdochter' Penelope: 'Dat is belangrijk'
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Max Verstappen laat zich uit over 'stiefdochter' Penelope: 'Dat is belangrijk'

Max Verstappen laat zich uit over 'stiefdochter' Penelope: 'Dat is belangrijk'
Red Bull Content Pool

Sinds Max Verstappen een relatie heeft gekregen met Kelly Piquet, heeft hij nog een extra persoon in zijn huis rondlopen: Penelope. De dochter van Piquet woont samen met haar moeder in het appartement van Verstappen in Monaco, wat soms geweldige beelden oplevert.

De laatste paar maanden is Max Verstappen aan het livestreamen geslagen. De Nederlander speelt veel op de simulator als hij thuis is en daarvoor heeft hij een camera opgehangen, zodat hij beelden van zichzelf kan versturen naar de buitenwereld. Op die manier kan hij live communiceren met de kijkers van de stream.

'Stiefdochter' Penelope is al meerdere keren de ster van de show geweest, tijdens een aantal stream is ze in beeld geweest, waarbij ze Verstappen kusjes en knuffels gaf, maar hem ook duidelijk maakte dat hij toch echt een keer moest stoppen met gamen, omdat ze samen een theekransje gingen houden.

'Ik ben niet de vader'

In gesprek met TIME laat Max Verstappen zich uit over zijn relatie met Penelope en hoe hij zich ziet in de opvoeding van de dochter van zijn vriendin. Kelly Piquet heeft hiervoor een relatie met voormalig F1-coureur Daniil Kvyat gehad en de Rus is ook de vader van Penelope. Volgens Max heeft Kvyat, de man van wie hij het stoeltje bij Red Bull Racing heeft overgenomen in 2016, nog altijd een goede band met zijn dochter, wat hij belangrijk vindt.

"Ik ben niet de vader, dat is niet het doel. Het is altijd heel belangrijk dat ze een goede relatie heeft met haar eigen vader, en die heeft ze. Maar ik zie haar elke dag als ik thuis ben. We kunnen het heel goed met elkaar vinden. Ze is heel schattig", zegt Verstappen over Penelope.

Verstappen als kind

De Nederlander kijkt daarna naar zichzelf als kind en hoe hij zijn jeugd beleefde. Duidelijk is dat Verstappen vanaf jonge leeftijd al werd klaargestoomd om de top van de autosport te bereiken. Vader Jos Verstappen maakte er zeker van dat zijn zoon een plan had en dat plan ook zou uitvoeren.

"Van jongs af aan zag ik andere kinderen rondrennen, spelen, niet echt nadenken over de toekomst, maar mijn vader, hij had een plan. En ik moest me aan dat plan houden."

EK: Nederland - Frankrijk

Win 100x je inzet: als Nederland scoort tegen Frankrijk. (ad).
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties