F1 Nieuws

Toto Wolff reageert op onenigheid tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton

Toto Wolff reageert op onenigheid tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton
BSR Agency
F1 Nieuws

Toto Wolff reageert op onenigheid tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton

Toto Wolff reageert op onenigheid tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton
BSR Agency

Voorafgaand aan het Grand Prix-weekend in Italië dropte Lewis Hamilton een bom. De zevenvoudig wereldkampioen liet weten dat hij in zijn hele carrière altijd een betere teamgenoot heeft gehad dan Max Verstappen. Volgens hem heeft Verstappen nog nooit zoiets meegemaakt.

Dit zei Hamilton nadat hem door Sky Sports Italia werd gevraagd naar de dominantie van Verstappen, die in Italië zijn tiende zege op rij heeft gepakt. Hamilton was niet zo onder de indruk, omdat Max nu gebruik maakt van een dominante auto én zich geen enkele zorgen hoeft te maken over zijn teamgenoot. Iets wat hij altijd heeft moeten doen.

"Persoonlijk vind ik dat al mijn teamgenoten beter zijn geweest dan Max ooit heeft gehad. Jenson [Button], Fernando [Alonso], Valtteri [Bottas] en Nico [Rosberg]. Ik heb er zo veel gehad en ze waren allemaal heel erg sterk en erg consistent. Daar heeft Max nooit tegen hoeven te racen", aldus Lewis Hamilton.

Verstappen reageert 

Natuurlijk werd deze uitspraak van Lewis Hamilton bij Verstappen voorgelegd, die niet kon lachen om de woorden van de Brit. De kemphanen van het 2021 F1-wereldkampioenschap lijken weer wat onenigheid te hebben en Verstappen liet weten dat hij merkt dat Hamilton wellicht wat jaloers is op hem.

"Misschien is Lewis jaloers op mijn huidige succes. Hij denkt dat hij daar iets mee wint, maar zoiets laat me koud. Ik denk dat men bij Mercedes niet zo goed met verlies kan omgaan na al die jaren van dominantie", zo reageerde Verstappen.

Toto Wolff 

En dan is er ook altijd nog Toto Wolff. De Mercedes-baas houdt er ook wel van om hier en daar de grens op te zoeken en heeft menig woordenwisseling gehad met Red Bull-baas Christian Horner. De Oostenrijker laat zich dan ook uit over de huidige situatie tussen Max en Hamilton, waarbij hij meent dat het allemaal voor de grap is.

"Ten eerste is het duidelijk dat de coureurs elkaar graag een beetje pesten. Maar je moet wel zeggen dat Lewis het in zijn carrière tegen drie wereldkampioen heeft opgenomen én heeft verslagen. Hij wist Jenson, Fernando en Nico te verslaan. Maar ik wil niks afdoen aan de prestatie van Max, want hij presteert ook uitmuntend in zijn auto. Dus het hoort gewoon bij het spelletje", aldus Wolff volgens PlanetF1.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties