‘Räikkönen en Schumacher worden vrijdag bevestigd als Alfa Romeo-coureurs voor 2021’

Alfa Romeo Racing ORLEN

Dit weekend zal Alfa Romeo volgens Spaanse media haar line up bekendmaken voor 2021. Kimi Räikkönen zal nog een jaar bijtekenen en Antonio Giovinazzi moet ruimte maken voor een nieuw talent. 

Aanstaande vrijdag maakt Mick Schumacher zijn Formule 1-debuut bij Alfa Romeo in de eerste vrije training. Hij zal hiermee in de voetsporen van zijn vader Michael Schumacher treden. Er wordt al een tijdje gesproken over de Formule 2-coureur die een grote kans maakt op een zitje in de koningsklasse volgend jaar.

Volgens Spaanse media zal Alfa Romeo haar coureurs voor 2021 nog voor de eerste vrije training bevestigen. Kimi Räikkönen, die dit weekend geschiedenis schrijft en het record van meeste Formule 1-starts claimt, zal naar verluidt nog een jaar bijtekenen. De Fin zal zich moeten wagen een een nieuwe teamgenoot.

Antonio Giovinazzi moet namelijk ruimte maken voor Mick Schumacher. Ook hij zal een contract van één jaar tekenen bij het team uit Zwitserland. Giovinazzi zal hierdoor zijn uiterste best moeten doen om een stoeltje te vinden voor het komende seizoen.

Net binnen