F1 Nieuws

Daniel Ricciardo waarschuwt concurrenten voorafgaand aan GP Australië

Daniel Ricciardo waarschuwt concurrenten voorafgaand aan GP Australië
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Daniel Ricciardo waarschuwt concurrenten voorafgaand aan GP Australië

Daniel Ricciardo waarschuwt concurrenten voorafgaand aan GP Australië
Red Bull Content Pool

Visa Cash App RB-coureur Daniel Ricciardo heeft voorafgaand aan het raceweekend in Australië vooruitgeblikt op zijn eerste thuisrace in twee jaar tijd. De Australiër is blij om weer thuis te zijn en hoopt dan ook een goede show neer te zetten voor zijn thuispubliek.

Ricciardo moest aan het einde van het 2022-seizoen vertrekken bij McLaren vanwege tegenvallende resultaten. Al snel werd de Australiër echter opgepikt door zijn oud-werkgever Red Bull. Ricciardo werd namelijk aangesteld als test- en reservecoureur en ook zou hij zo nu en dan te zien zijn tijdens commerciële evenementen van Red Bull.

Red Bull-terugkeer

Na een half jaar langs de zijlijn te hebben geaasd op een Red Bull-zitje werd Ricciardo na de Grand Prix van Groot-Brittannië naar voren geschoven als de vervanger van Nyck de Vries. Er werd een hoop van de Australiër verwacht bij zijn terugkeer, maar tot op heden heeft de goedlachse Ricciardo nog niet weten terug te keren naar zijn oude niveau.

Ook dit seizoen, volgens velen het jaar waarin Ricciardo moet presteren om in 2025 kans te maken op het Red Bull-zitje van Sergio Pérez, wil het nog niet echt lukken voor Ricciardo. De Australiër scoorde namelijk, net zoals zijn teamgenoot Yuki Tsunoda, nog geen punten tijdens de eerste twee raceweekend van dit seizoen.

Sterke show neerzetten

Tijdens het aankomende raceweekend in Australië moet daar echter verandering in komen voor de Australiër, zo laat hij optekenen.

"Ik ben thuis en het voelt geweldig. Het is warm, het is zonnig! Laten we het seizoen nu écht beginnen, race drie, Melbourne, ik kijk er enorm naar uit. Ik ga een sterke show neerzetten, een goede. Ik voel het in mijn Australische aderen. Ik kijk ernaar uit, een snel en lang circuit, Albert Park here we come. Kom op baby," aldus Ricciardo in een vooruitblik op de Grand Prix van Australië.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties