F1 Nieuws

Het tijdschema voor de Formule 1 Grand Prix Groot-Brittannië 2024

Het tijdschema voor de Formule 1 Grand Prix Groot-Brittannië 2024
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Het tijdschema voor de Formule 1 Grand Prix Groot-Brittannië 2024

Het tijdschema voor de Formule 1 Grand Prix Groot-Brittannië 2024
Red Bull Content Pool

Aankomend weekend staat de Grand Prix van Groot-Brittannië op de planning, waar de ogen op Lando Norris en Max Verstappen gericht zullen zijn. Na de race in Oostenrijk, waar de goede vrienden elkaar raakten in de slotfase van de Grand Prix, is er veel gezegd en geschreven over deze aanvaring tussen de twee coureurs. Ook is er al gespeculeerd over een mogelijke wraakactie op Silverstone.

Op het internet was men woedend op Max Verstappen na de Grand Prix op de Red Bull Ring, waar velen van mening waren dat Verstappen met opzet tegen Norris aan had gereden, omdat hij koste wat kost wilde voorkomen dat de McLaren-coureur niet naar de overwinning snelde in Oostenrijk. Een dag na de race werden er dan ook allerlei berichten op social media geplaatst, waarin fans van Norris - en Lewis Hamilton - smeekten om een wraakactie op Silverstone, waar we aankomend weekend racen.

Zij willen een herhaling van 2021 zien, toen Verstappen in Copse Corner van de baan werd getikt door Hamilton en met 51G in de muur belandde. Ook de vader van Lando Norris heeft een dergelijke post geliked, alvorens hij zijn like verwijderde. Het laat zien hoe hoog de gemoederen zijn gelopen na de touché in Oostenrijk en alle ogen zullen dan ook op de nummers één en twee in het kampioenschap gericht zijn.

Grand Prix Groot-Brittannië

Het is te hopen dat Norris en Verstappen aankomend weekend de fans voorzien van een racefeest en hun onderlinge vete niet uit gaan vechten op het circuit. De verwachtingen zijn hooggespannen en dat betekent dat je deze race echt niet mag missen. Bekijk op GP33 hoe laat je dit raceweekend de televisie aan moet zetten.

Bekijk hieronder het tijdschema voor de Grand Prix van Groot-Brittannië:

Vrijdag 05 juli
Eerste vrije training 13:30 - 14:30
Tweede vrije training 17:00 - 18:00
Zaterdag 06 juli
Derde vrije training 12:30 -13:30
Kwalificatie 16:00 - 17:00
Zondag 07 juli
Race 16:00 - 18:00

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties