F1 Nieuws

Monteur Max Verstappen ontvangt kritiek op sociale media: 'Zo onprofessioneel'

Monteur Max Verstappen ontvangt kritiek op sociale media: 'Zo onprofessioneel'
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Monteur Max Verstappen ontvangt kritiek op sociale media: 'Zo onprofessioneel'

Monteur Max Verstappen ontvangt kritiek op sociale media: 'Zo onprofessioneel'
Red Bull Content Pool

Red Bull-monteur Calum Nicholas heeft het op X (voorheen bekend als Twitter) aan de stok gekregen met een Ferrari-fan. Nicholas maakte een grapje over de geruchten rondom de 2024-auto van Ferrari, maar de fan in kwestie was daar allerminst over te spreken.

Nicholas is werkzaam aan de bolide van drievoudig wereldkampioen Max Verstappen. In die rol heeft de Brit afgelopen seizoen dus enorm veel successen mogen meemaken. Red Bull wist immers 21 van de in totaal 22 Formule 1-races te winnen, voor de tweede achtereenvolgende keer constructeurskampioen te worden én Verstappen voor de derde achtereenvolgende keer in staat te stellen om het rijderskampioenschap te winnen.

Door de snelheid van Red Bull was het gat naar de concurrentie enorm. Teams als Aston Martin, Ferrari, Mercedes en McLaren kwamen er immers niet aan te pas om Verstappen en zijn RB19 te snel af te zijn. Komend seizoen hoopt de concurrentie dan ook op een ander seizoen, eentje waarin Verstappen en Red Bull wél kunnen worden aangevallen.

Nieuwe concurrent Red Bull?

Volgens Italiaanse media is het goed mogelijk dat er komend seizoen een vuist kan worden gemaakt richting Verstappen en Red Bull. Welk team dat kan gaan doen? Ferrari. De Italiaanse renstal zou volgens verschillende bronnen tot wel zeven tienden aan snelheid hebben gevonden ten opzichte van de SF23, de Ferrari-bolide van afgelopen seizoen. Op X reageerde Nicholas indirect op deze geruchten, tot grote onvrede van de Ferrari-fan.

"Het voorseizoen is pas officieel begonnen als er een willekeurige nieuwspublicatie beweert dat Ferrari een miljoen pk heeft gevonden in de winter", plaatste Nicholas op zijn X-account. "Het voorseizoen is pas officieel begonnen als een Red Bull-medewerker op onprofessionele wijze dezelfde oude grap uithaalt", reageerde de Ferrari-fan vervolgens. "Zo ongelofelijk onprofessioneel", aldus Nicholas, die vol sarcasme op het bericht van de Ferrari-fan reageerde.

Bekijk hieronder de volledige thread:

Gratis F1TV Pro bij Viaplay

Goedkoper gaat het niet worden: Sluit hier je Viaplay abonnement af. En krijg er Gratis F1TV Pro bij. Dit mag je niet missen! (ad).

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties