F1 Nieuws

Uniek. Max Verstappen sluit zesjarige deal met Heineken

Uniek. Max Verstappen sluit zesjarige deal met Heineken
©Max Verstappen
F1 Nieuws

Uniek. Max Verstappen sluit zesjarige deal met Heineken

Uniek. Max Verstappen sluit zesjarige deal met Heineken
©Max Verstappen

Max Verstappen heeft een unieke deal getekend. De Nederlander is voor de komende zes jaar de 'brand ambassador' van Heineken. Dit is erg bijzonder, aangezien Heineken normaliter niet in zee gaat met individuele sporters. De Nederlandse brouwer is al jaren sponsor van de Formule 1.

Verstappen zal op twee manier ambassadeur worden van Heineken. Gezamenlijk zullen Verstappen en Heineken een game-platform opstarten, genaamd Player 0.0. Deze titel is in 2023 ook al groot te zien op de helm van de Red Bull-coureur.

Nieuwe gezicht van Heineken

Naast het game-platform zal Verstappen ook het nieuwe gezicht worden van Heineken's 'When You Drive, Never Drink'-campagne. Verstappen is maar wat blij dat hij gesponsord wordt door Heineken, aangezien dit één van Nederlands bekendste bedrijven is.

"Het is heel mooi om een connectie te hebben met een Nederlands merk als Heineken, dat wereldwijd bekend is. Iedereen weet dat ik veel race, ook online, dus ik kijk ernaar uit om samen iets moois op te bouwen", aldus de Nederlander.

Reactie Heineken

Ook bij Heineken is men trots op deze zesjarige deal. Dolf van den Brink, CEO van het Amsterdamse bedrijf, laat weten dat deze stap perfect past bij Heineken, aangezien er nu twee iconen met elkaar in zee gaan.

"De impact van Max is gigantisch. Formule 1 was oorspronkelijk vooral een Europees feestje, maar wordt steeds meer een wereldwijd sponsorplatform. Kijk alleen naar de populariteit in Amerika. Intern zijn er duidelijke regels over samenwerkingen. We gaan pas met iemand in zee als hij of zij 25 jaar is. Dit is het juiste moment om samen deze stap te maken. Twee Nederlandse iconen, dat is prachtig", aldus Van den Brink.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties