F1 Nieuws

Video: Max Verstappen grapt met Lewis Hamilton: 'Wil je een massage?'

Video: Max Verstappen grapt met Lewis Hamilton: 'Wil je een massage?'
F1 Nieuws

Video: Max Verstappen grapt met Lewis Hamilton: 'Wil je een massage?'

Video: Max Verstappen grapt met Lewis Hamilton: 'Wil je een massage?'

Lewis Hamilton stond tijdens de Grand Prix van Spanje sinds lange tijd weer eens op het podium, na een Formule 1-race. De laatste keer dat dat gebeurde voor dit weekend, was in Mexico, toen Hamilton als tweede eindigde achter Max Verstappen. In Barcelona moest de zevenvoudig wereldkampioen naast Verstappen ook Lando Norris voor zich dulden, maar dat mocht de pret niet drukken voor Hamilton.

De Mercedes-coureur, die een verschrikkelijke start aan zijn seizoen kende, is maar wat blij dat hij eindelijk weer weet hoe het voelt om op het podium te staan. Na alle negativiteit rondom de persoon Hamilton, mede door een anonieme mail die claimde dat hij gesaboteerd werd door zijn eigen team, kon de Brit wel iets positiefs gebruiken. Een podium in Spanje is dan ook een zeer welkome verrassing, zo noemde Hamilton het over de radio.

Na de podiumceremonie moesten de coureurs zich melden voor de persconferentie, waar Hamilton als eerste voor arriveerde. Hij besloot even te gaan liggen, totdat ook Verstappen en Norris zouden volgen, maar blijkbaar lag de bank zo lekker, dat Hamilton niet merkte dat Verstappen inmiddels de perszaal bereikt had.

Toen de Nederlander zijn rivaal van 2021 zal liggen, besloot hij even te grappen over Hamilton. Aan de mondbewegingen van Verstappen is duidelijk te zien dat hij naar de aanwezige journalisten grapt dat Hamilton even moest liggen wegens zijn leeftijd. Max zegt: 'He's getting old', terwijl hij naar de 39-jarige coureur lacht. Even later bood Verstappen een massage aan, maar dit aanbod werd door Hamilton naast zich neergelegd, waarna de persconferentie van start kon gaan.

Hamilton en Verstappen grappen

Het duo, dat ooit zo heftig met elkaar een titelstrijd uitvocht, lijkt steeds meer en meer naar elkaar toe te groeien. De 61-voudig en 103-voudig Grand Prix-winnaar bewezen dat in Barcelona andermaal. Bekijk het grappige moment tussen Verstappen en Hamilton hieronder:

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties