F1 Nieuws

Video: Max Verstappen toont zijn beste Elvis-imitatie na de race in Las Vegas

Video: Max Verstappen toont zijn beste Elvis-imitatie na de race in Las Vegas
F1 Nieuws

Video: Max Verstappen toont zijn beste Elvis-imitatie na de race in Las Vegas

Video: Max Verstappen toont zijn beste Elvis-imitatie na de race in Las Vegas

Max Verstappen is geen fan van racen in Las Vegas, dat is deze week wel duidelijk geworden. Op meerdere momenten heeft de Nederlander aangegeven dat hij veel liever zou racen op een traditioneel circuit dan op de stratenbaan in het gok-walhalla. Maar een overwinning, is een overwinning.

"Allereerst vind ik een Formule 1 auto niet op een stratencircuit horen. Het komt daar gewoon niet echt tot leven en het is niet zo leuk. Ik ben meer van de echte circuits. Spa, Monza, dat soort plekken. Daar zit emotie en passie. Voor mij is het geweldig om de fans daar te zien en als ik daar in de auto spring, zit ik vol energie en ben ik helemaal klaar om te gaan. Ik hou van dat soort plekken", zei Verstappen na de kwalificatie in Las Vegas. Maar na de race klonk hij een stuk positiever over de stad.

Waar Verstappen ook wint, zal hij blij zijn, ook al is het tijdens een race waar hij liever niet zo zijn. Vlak voor de race gaf de Nederlander aan dat het mooiste plekje voor hem in Vegas zijn hotelkamer was, maar dat zal nu het podium zijn. De Red Bull-coureur pakte namelijk zijn achttiende overwinning van het seizoen in Vegas en dat moet gevierd worden.

In Brazilië werd er muziek afgespeeld in de oren van Max Verstappen, omdat hij het record van Alberto Ascari verbroken had. Daar speelde Christian Horner het nummer 'Green Green Grass of Home' van Tom Jones, omdat hij dit nummer altijd luisterde met zijn vader in de bus van een naar een kartrace.

Elvis Presley

Red Bull Racing beviel dit zo goed, dat ze besloten in Las Vegas om hetzelfde te doen. Max Verstappen zat in zijn auto in een speciaal Elvis Presley-outfit en daarom werd Viva Las Vegas gedraaid van de Iconische zanger. Max Verstappen liet wederom horen dat hij naast autocoureur ook zanger zou kunnen worden, met zijn beste Elvis-imitatie.

Bekijk het geweldige moment hieronder:

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties