F1 Nieuws

Vrouw Adrian Newey geeft update over Formule 1-toekomst van haar man

Vrouw Adrian Newey geeft update over Formule 1-toekomst van haar man
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Vrouw Adrian Newey geeft update over Formule 1-toekomst van haar man

Vrouw Adrian Newey geeft update over Formule 1-toekomst van haar man
Red Bull Content Pool

Amanda Newey, de vrouw van Adrian Newey, heeft op X (voorheen bekend als Twitter) ludiek gereageerd op een bericht van Sky Sports. In de desbetreffende video van de Britse zender laat Newey weten wat zijn plannen voor de toekomst zijn en wanneer hij daarover een beslissing denkt te hebben genomen.

Begin mei zorgde Newey voor een ware aardverschuiving in Formule 1-land. De Britse topontwerper maakte namelijk samen met Red Bull bekend dat hij het team uit Milton Keynes na een dienstverband van maar liefst negentien jaar zal gaan verlaten in het eerste kwartaal van 2025.

In zijn vertrekstatement vertelde Newey onder meer dat hij zich door de (toen) recente gebeurtenissen bij Red Bull - het interne onderzoek naar Red Bull-teambaas Christian Horner na een klacht over seksueel grensoverschrijdend gedrag - even wilde afsluiten van de Formule 1 en wilde gaan genieten van zijn leven samen met zijn vrouw en twee honden. Ook vertelde Newey dat hij zich wilde gaan focussen op "nieuwe uitdagingen".

Waar ligt de toekomst van Newey?

Uiteraard zorgde die twee woorden voor een flinke mediastorm. Waar zou Newey namelijk aan de bak gaan na zijn tijd bij Red Bull? Al snel kwam de naam van Ferrari naar voren. Volgens doorgaans goed geïnformeerde Italiaanse media zou er zelfs enkel en alleen nog aan handtekening van Newey nodig zijn om een overstap naar het iconische automerk werkelijkheid te maken.

Inmiddels zijn die geruchten echter naar de achtergrond verdwenen en lijkt Newey in zee te gaan met het team van Aston Martin. Echter, ook wordt Newey nog altijd in verband gebracht met een overstap naar McLaren of Mercedes.

Vrouw Newey komt met ludieke reactie op geruchten

In de desbetreffende video van Sky Sports krijgt Newey de vraag wanneer hij zijn toekomstplannen klaar heeft. Als knipoog naar alle eerdere geruchten over de Formule 1-toekomst van haar man besloot Amanda Newey om een ludiek X-bericht de wereld in te sturen.

"We hielden vakantie in Limewood, eigendom van Jim Radcliffe, en arriveerden in een Aston Martin gestyled in ferrari blauw/zilver, met "papaya" shorts aan, voor onze vakantie met Red Bulls om ons alert te houden", aldus Amanda Newey op X.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties