F1 Nieuws

Christian Horner komt met opvallende update over contractverlenging Sergio Pérez

Christian Horner komt met opvallende update over contractverlenging Sergio Pérez
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Christian Horner komt met opvallende update over contractverlenging Sergio Pérez

Christian Horner komt met opvallende update over contractverlenging Sergio Pérez
Red Bull Content Pool

Red Bull-teambaas Christian Horner is met een opvallende update gekomen, wat betreft de contractverlenging van Sergio Pérez bij het topteam van Red Bull. Eerder gaf de Mexicaan aan dat er binnenkort wel iets bekend zal worden gemaakt, maar Horner heeft dit van de tafel geveegd.

Tegenover SpeedCafe heeft Horner zich uitgelaten over de situatie van Pérez. De teamgenoot van Max Verstappen gaf aan in een gevorderd stadium te zijn met Red Bull over een contractverlenging, maar Horner laat weten dat ze absoluut geen haast hebben. Hij ontkent dan ook dat er binnen de komende weken iets getekend gaat worden met Pérez: "We bevinden ons in een gelukkige positie waarin veel coureurs uiteraard graag voor het team willen rijden, maar we zijn blij met de combinatie die we hebben", laat Horner weten. "Maar zoals ik al zei, op dit moment zijn we erg blij met de line-up die we hebben, dus er is geen haast om de volledige line-up voor 2025 bekend te maken", aldus de Engelsman.

Carlos Sainz

De laatste weken gingen de geruchten rond dat Ferrari-coureur Carlos Sainz in beeld zou zijn gekomen bij Red Bull Racing. De Spanjaard zal aan het einde van het seizoen vertrekken door de komst van Lewis Hamilton en inmiddels zouden de eerste gesprekken al zijn gevoerd tussen kamp Sainz en Red Bull. Sainz zou ook al gesproken hebben met Sauber, dat vanaf 2026 wordt overgenomen door Audi. Horner heeft ook gereageerd op deze geruchten: "We hebben geen idee wat Audi, Carlos heeft aangeboden. Hij is een belangrijke coureur in deze markt", zei Horner. "Het is niet meer dan normaal dat er aanzienlijke belangstelling zal zijn voor hem en ik ben er zeker van dat Audi gek zou zijn om een ​​coureur van zijn kwaliteit niet te beschouwen als een topkandidaat", sluit Horner mee af.

Pérez is dit jaar sterk begonnen aan zijn vierde seizoen bij Red Bull. De Mexicaan wist in de eerste vijf races, vier keer een podium te scoren en staat keurig tweede in het kampioenschap. In China eindigde Pérez in zowel de Sprint als de race op de derde positie, waardoor zijn achterstand op Max Verstappen nu 25 punten bedraagt.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties