F1 Nieuws

Daniel Ricciardo nog altijd woedend op Stroll: 'Het feit dat dat er niet eens is...'

Daniel Ricciardo nog altijd woedend op Stroll: 'Het feit dat dat er niet eens is...'
BSR Agency
F1 Nieuws

Daniel Ricciardo nog altijd woedend op Stroll: 'Het feit dat dat er niet eens is...'

Daniel Ricciardo nog altijd woedend op Stroll: 'Het feit dat dat er niet eens is...'
BSR Agency

Aston Martin-coureur Lance Stroll heeft nog steeds geen excuses aangeboden aan Daniel Ricciardo na de crash tijdens de Grand Prix van China. Het lijkt er ook niet op dat dit nog gaat gebeuren. Ricciardo heeft in Miami inmiddels laten weten hoe hij over deze situatie denkt, waarbij hij duidelijk nog altijd

Stroll heeft na de crash met Ricciardo in China én het niet willen nemen van de verantwoordelijkheid , de hele Formule 1-wereld over zich heen gekregen. Na de race kookte Ricciardo van woede en schoot hij uit zijn slof voor de camera's in de paddock. Inmiddels is het F1-circus gearriveerd in Miami, en is de Australiër een klein beetje afgekoeld. "Toen ik jonger was, was ik misschien koppiger en verontschuldigde ik me niet altijd voor iets dat mijn schuld was", laat Ricciardo weten tegenover Motorsport.com.

Maar dat betekent niet dat de voormalig Red Bull-coureur alles vergeten is. Hij lijkt stiekem nog altijd kwaad te zijn op Stroll. Vooral vanwege het feit dat er geen excuses gekomen zijn vanuit zijn kant: "Ik kan een verontschuldiging aanvaarden, ik ben niet zo'n klootzak. Maar het feit dat dat er niet eens is, laat zien dat hij denkt dat hij duidelijk niets verkeerd heeft gedaan. Dus ik denk dat er niet veel te zeggen is", aldus de RB-coureur.

Vijanden?

Voor Ricciardo is het nu klaar en gaat hij zich focussen op de rest van het raceweekend in Miami. Een rivaliteit met Stroll zal hierdoor niet ontstaan, omdat Ricciardo zich niet langer druk wil maken om de Aston Martin-coureur. "We zijn allemaal rivalen, maar je wilt geen doelwit hebben en je hebt geen vijanden nodig. Ik ga niet zo ver dat ik zeg dat hij een vijand is of zoiets. Het is een incident en we gaan verder", zei Ricciardo.

Lance Stroll heeft de hele wereld over zich heen gekregen na China. Sommige analisten zeiden zelfs dat de Canadees per direct vervangen moet worden. Op de vraag of hij al zijn excuses had aangeboden aan Ricciardo, zei hij het volgende: "Dat zijn dingen die niet voor iedereen belangrijk. Die dingen gebeuren achter gesloten deuren". Maar blijkbaar heeft dit zelfs achter gesloten deuren niet plaatsgevonden.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties