F1 Nieuws

Flinke domper voor Lewis Hamilton: 'Het is een nachtmerrie'

Flinke domper voor Lewis Hamilton: 'Het is een nachtmerrie'
BSR Agency
F1 Nieuws

Flinke domper voor Lewis Hamilton: 'Het is een nachtmerrie'

Flinke domper voor Lewis Hamilton: 'Het is een nachtmerrie'
BSR Agency

De makers van de Formule 1-film 'Apex' zijn tegen een flinke domper aangelopen. Alle beelden die tot op heden zijn geschoten, zullen namelijk opnieuw moeten worden geschoten. Het Formule 1-seizoen is echter bijna ten einde en dus loopt de première van de film flinke vertraging op.

Bij enkele races dit seizoen waren er twee gemodificeerde Formule 2-auto's te zien die tussen verschillende trainingssessies van onder andere de Formule 1, -2 en -3 een aantal rondes naast elkaar reden. Dit werd gedaan om beelden te schieten voor de speelfilm Apex, waar onder anderen Pitt een hoofdrol in speelt.

Hollywood-staking

Door stakingen in Hollywood - acteurs en filmschrijvers wilden een beter salaris en eisten ook dat de invloed van kunstmatige intelligentie zou worden verminderd - kwamen de opnames van Apex stil te liggen. Nu de staking van het Hollywood-'personeel' is gestopt, kan er dus weer verder worden gefilmd, maar dat zal niet gebeuren.

De geschoten beelden van eerder dit jaar mogen namelijk niet meer gebruikt worden vanwege gewijzigde sponsordeals. Hierdoor is er een hoop geld in rook opgegaan, aangezien de geschoten beelden linea recta de prullenbak in kunnen.

Nachtmerrie

In gesprek met het Britse tabloid The Sun laat een bron die dicht bij de productie van de film staat weten dat de filmmakers er kapot van zijn dat de film voorlopig 'on hold' is gezet. Bij de productie van de film is ook Lewis Hamilton betrokken.

"Het is een nachtmerrie voor Brad en de rest van het team. Er waren een hoop evenementen gepland om het hele jaar door te kunnen filmen. Hierdoor zouden de kosten een stuk lager uitvallen dan wanneer er gebruik zou worden gemaakt van high speed-beelden. Nu alle sponsoren zijn veranderd, zijn alle beelden en opnames niet meer nodig. Het is verschrikkelijk voor Brad en Lewis, want ze behandelden deze film als hun kindje", aldus de bron.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties