F1 Nieuws

Formule 1-paddock in rep en roer na groot gerucht: 'Ik wil dit niet geloven'

Formule 1-paddock in rep en roer na groot gerucht: 'Ik wil dit niet geloven'
BSR Agency
F1 Nieuws

Formule 1-paddock in rep en roer na groot gerucht: 'Ik wil dit niet geloven'

Formule 1-paddock in rep en roer na groot gerucht: 'Ik wil dit niet geloven'
BSR Agency

De Formule 1-paddock is in rep en roer na de Grand Prix van Mexico. Journalist Albert Fabrega liet op Twitter [tegenwoordig X] weten dat hij een gerucht te horen had gekregen dat hij niet wilde geloven. Daarmee liet de Spanjaard een bom ontploffen op het social media-platform.

In nog geen paar uur tijd heeft de post van Fabrega al meer dan twee duizend reacties ontvangen vanuit fans die benieuwd zijn naar wat het gerucht is dat Fabrega gehoord heeft. De meest gestelde vraag is of Sergio Pérez zijn stoeltje kwijt is geraakt bij Red Bull Racing, maar aan de woorden van Helmut Marko lijkt dit niet te gaan gebeuren.

De Oostenrijker liet na de race in Mexico weten dat Pérez in 2024 gewoon bij naast Max Verstappen zal rijden, ongeacht de manier waarop hij dit seizoen afsluit. Marko liet ook blijken dat hij wel een beetje klaar was met de vragen over de toekomst van Pérez, waardoor hij het voor eens en altijd duidelijk maakte:

"Hoevaak moet ik mijzelf herhalen? Pérez heeft een contract voor 2024 en dat zullen wij respecteren. Hij reed een geweldig weekend tot aan de eerste ronde van de race en ik weet zeker dat hij hier op het podium had gestaan", aldus Marko. Maar als het gerucht niet om Pérez gaat, wat kan het dan zijn?

Tekst gaat verder onder post.

Fernando Alonso?

Naast de vraag of Pérez ontslagen gaat worden bij Red Bull Racing was Fernando Alonso ook een veel geziene naam in de reacties onder de post van Fabrega. De journalist is Spaans en heeft vaak scoops als het gaat om Alonso en Aston Martin, waardoor men gelijk van het ergste uitgaat, mede door de manier waarop Fabrega het schrijft.

"Ik wil het gerucht niet geloven die mij net is verteld. Gewoon nee", aldus de journalist. Men heeft hierdoor het gevoel dat Fernando Alonso mogelijk zijn pensioen aan gaat kondigen, aangezien het niet bepaald lekker loopt met Aston Martin. De tweevoudig wereldkampioen klinkt de laatste paar races ongemotiveerd op de radio en met een dergelijke tweet worden de geruchten van een pensioen alsmaar heviger in Spanje.

Will Buxton weet ook van gerucht

Overigens is niet alleen Fabrega op de hoogte van dit gerucht. Ook Will Buxton, presentator van F1TV weet ervan. In een reactie op de post van zijn collega laat Buxton weten dat het een bom gaat zijn dat zal ontploffen in de paddock.

Een aantal minuten later vraagt een fan aan Buxton wat het dan is, waarna hij wederom - via een GIF - laat weten dat er een granaat gedropt gaat worden.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties