F1 Nieuws

Horner onthult reden voor zingende Verstappen na GP Brazilië

Horner onthult reden voor zingende Verstappen na GP Brazilië
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Horner onthult reden voor zingende Verstappen na GP Brazilië

Horner onthult reden voor zingende Verstappen na GP Brazilië
Red Bull Content Pool

Normaliter is Max Verstappen zeer ingetogen op de board-radio, na het winnen van een Grand Prix. De Nederlander bedankt het team, laat weten hoe zijn race eraan toe ging en geeft zijn team weer motivatie om ook de volgende race te winnen. Maar in Brazilië ging het er heel anders aan toe.

Nadat Verstappen zijn woordje had gedaan, draaide Red Bull Racing het nummer 'Green Green Grass of Home' van Tom Jones. De drievoudig wereldkampioen kreeg direct een lach op zijn gezicht en besloot zelfs mee te zingen over de radio. Tegenover Motorsport.com legt Christian Horner uit waarom Verstappen meezong en waarom Red Bull een nummer uit 1967 opzette.

"We hebben onlangs iets nieuws geleerd over Max, namelijk dat onderweg naar huis van een kartrace zijn vader steeds maar weer dezelfde nummers van Tom Jones draaide. Daarom zette ik 'Green Green Grass of Home' op. Het was Radio Red Bull", laat Horner weten.

Het liet Verstappen terugdenken aan alle ritjes die hij had met vader Jos van en naar kartcircuits, toen hij nog hard aan het werk was aan zijn carrière richting de Formule 1. Dit nummer bracht Verstappen weer terug in het busje met zijn vader en hij kon het dan ook niet laten om even wat mee te zingen. Bekijk dat moment hier!

Horner moet lachen om keuze Verstappen

In Qatar heeft Jos Verstappen aan Christian Horner verteld dat 'Green Green Grass of Home' het favoriete nummer is van zoon Max en daar kon de Red Bull-baas kostelijk om lachen. Hij vraagt zich af waarom een 26-jarige het liefst naar Tom Jones zou luisteren en niet naar de Spice Girls bijvoorbeeld.

"Ik heb geen idee waarom een 26-jarige 'Green Green Grass of Home' als favoriet zou hebben. Ik vond het een zeer opmerkelijke keuze. Maar Jos vertelde het me in Qatar. Ik ging er vanuit dat Max graag naar Ed Sheeran of iets anders hedendaags luisterde, en naar de Spice Girls natuurlijk. Maar nee dus, het blijkt Tom Jones te zijn", aldus Horner.

De Brit noemt de Spice Girls natuurlijk omdat zijn vrouw, Geri Horner, vroeger onderdeel uitmaakte van de girlband. Geri Halliwell, zoals ze met haar meisjesnaam heet, was Ginger Spice.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties