F1 Nieuws

Jos Verstappen haalt uit naar Robert Doornbos en Ziggo Sport

Jos Verstappen haalt uit naar Robert Doornbos en Ziggo Sport
BSR Agency
F1 Nieuws

Jos Verstappen haalt uit naar Robert Doornbos en Ziggo Sport

Jos Verstappen haalt uit naar Robert Doornbos en Ziggo Sport
BSR Agency

Volgens Robert Doornbos en Rob Kamphues gaat Max Verstappen zijn zegereeks kwijtraken in Singapore. Het duo liet in 'Crashen in de Keuken', het programma van Ziggo Sport, weten dat Pérez erg goed zal zijn op het stratencircuit.

Pérez, die de bijnaam 'King of the Streets' kreeg na zijn overwinningen in Jeddah en Azerbeidzjan eerder dit jaar, heeft zijn vorm van aan het begin van het seizoen teruggevonden. Dat liet de Mexicaan weten na de race in Italië, waar hij als tweede eindigde achter Max Verstappen.

In Singapore mag hij zich weer gaan laten zien op een stratencircuit en Robert Doornbos denkt dat hem dat goed af zal gaan. Samen met Rob Kamphues voorspelt hij dat Checo het Max moeilijk zal gaan maken tijdens de GP van Singapore, waarbij ze zelfs met potlood opschrijven dat Max verslagen zal worden door zijn teamgenoot en dus op tien achtereenvolgende zeges blijft staan.

"Pérez krijgt een acht, ik vind Pérez goed", zegt Doornbos over zijn raceweekend in Monza. "Hij zegt zelf: 'Ik het het gevoel dat mijn vorm weer volledig terug is.' Dat kan ik me voorstellen als je een podium pakt. In Zandvoort een week geleden piste hij naast het podium, nu stond hij erop", zegt de voormalig F1-coureur.

Rob Kamphues haakt daarop in en zegt: "Schrijf even met potlood op dat hij in Singapore Max pakt", waar Doornbos het wel mee eens is: "Ja, schrijf maar met potlood op dat hij daar Max pakt. Het lijkt nog niet helemaal door te dringen dat hij een auto heeft waar hij races mee kan winnen, zeker op een stratencircuit", aldus de heren tijdens Crashen in de Keuken.

Jos Verstappen reageert

Op Twitter [tegenwoordig X] laat Jos Verstappen merken dat hij het niet eens is met deze stelling. De vader van Max Verstappen schrijft in een reactie dat Robert Doornbos en Rob Kamphues van Ziggo Sport, die in het verleden de F1-rechten in handen hadden, er 'nog steeds' niks van snappen.

"Jullie begrijpen het nog steeds niet", zegt de Limburger na de uitspraak van Doornbos en Kamphues!

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties