F1 Nieuws

Max Verstappen doet schrikbarende onthulling: 'Ik ken de baan nog niet eens'

Max Verstappen doet schrikbarende onthulling: 'Ik ken de baan nog niet eens'
F1 Nieuws

Max Verstappen doet schrikbarende onthulling: 'Ik ken de baan nog niet eens'

Max Verstappen doet schrikbarende onthulling: 'Ik ken de baan nog niet eens'

Volgens Max Verstappen zal het Grand Prix-weekend in Las Vegas een verrassing zijn voor iedereen, inclusief hemzelf. De Nederlander heeft nog geen idee hoe de baan eigenlijk gereden moet worden en de enige ervaring die hij tot nu toe heeft opgedaan op het stratencircuit in Vegas liep niet bepaald goed af.

Las Vegas zal volgend weekend misschien wel het grootste sportspektakel ter wereld tentoonstellen. Twintig Formule 1-auto's scheuren door het donker over de verlichte Strip in het gokparadijs in de Verenigde Staten, wat prachtige beelden op zal leveren. Maar het belangrijkste is natuurlijk de race. Hoe zal het circuit bevallen bij de coureurs, de teams en misschien nog wel belangrijker: de fans.

Online worden er veel grappen gemaakt over de layout van het circuit. Veel mensen vinden het lijken op een varken dat op zijn rug ligt en de meme 'Spider Pig' van The Simpsons wordt online dan ook veel gebruikt. Maar als het racen geweldig gaat zijn, zal niemand het interesseren hoe de layout eruit ziet.

Verstappen kent circuit niet

Volgend weekend komen we er pas achter of het racen geweldig gaat worden of dat het op een flop uit gaat lopen. Voor Max Verstappen is het op dit moment nog een verrassing, aangezien hij geen ervaring heeft op het Las Vegas Street Circuit. De Nederlander moet de simulator in Milton Keynes nog geen gebruiken om een goed beeld te krijgen van de baan waar hij op gaat rijden.

"Er is nog veel te doen. Ik moet nog steeds in de simulator. Eerlijk gezegd ken ik het circuit nog niet eens", geeft Verstappen toe. De drievoudig wereldkampioen laat daarna weten dat hij de GP van Las Vegas wel een keer heeft gedaan op het Formule 1-spel op de Playstation, maar dat ging niet van harte.

"De laatste keer dat ik het circuit in de F1-spel reed, raakte ik denk ik meer muren dan dat ik rechtdoor ging. Dus laten we hopen dat dat niet het geval is als ik daar ga rijden."

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties